Szárnyal az IOTA

2017.12.06

Az IOTA megindult a csúcs felé, legalábbis ezt mutatják az elmúlt napok történései. A coinmarketcap.com adatai szerint az IOTA átvette az 5. helyet a top coinok rangsorában, ezzel hátrébb sorolva a DASH-t és a Litecoint. Tőkeértéke jelenleg 7,9 milliárd dollár, árfolyama pedig 2,85 dollár. A várakozások szerint hamarosan elérheti a 3 dollárt is. Az árfolyama egy hét alatt összességében 180%-ot emelkedett. 

UPDATE: Az IOTA hihetetlen sikerének lehetünk tanúi, a coinmarketcap adatai szerint átvette a 4. helyet a top coinok között. Jelenlegi tőkeértéke: 11,4 milliárd dollár, árfolyama: 4,12 dollár. (december 8.)

Az IOTA projekt az elmúlt napokban vagy inkább években inkább csak küzdött a coinok sorában, mára azonban elmondhatjuk, hogy egy sor értékes partneri megállapodást kötött az információ piacán és ezzel megalapozta jövőjét.

"Egy év megfeszített előkészítő munka után elmondhatjuk, hogy alapítványunk hivatalosan is bejegyzésre került november 3-án Berlinben. Hihetetlenül büszkék vagyunk, hogy az első teljesen szabályozott non-profit szervezet lehetünk Németországban, melynek tőkéjét egy kriptovaluta (IOTA token) adja." - áll a cég közleményében.

Az IOTA megindulásához az hozzájárult, hogy bekerült a koreai tőzsdékre, a kereskedés 35%-a a Coinone és Binance tőzsdéken zajlik. Igaz még mindig a Bitfinex van vezető pozícióban.

Az IOTA legnagyobb fegyvere a korlátlan növekedés lehetősége, és az információ struktúra, mely lehetővé teszi "ön-igazolást" és a tranzakció közzétételét a hálózatban.


További információ: cryptovest.com


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.