SwissBorg ICO vagyonkezelés blockchain alapon

2017.12.08

A Swissborg forradalmasítja a vagyonkezelési szolgáltatásokat közösség központú szemléletmóddal, blockchain technológiával. DAO-nak, (Decentralized Autonomous Organization) azaz "nem központosított önállóan működő szervezetnek" tartja magát, mely svájci székhelyű, de működése globális, azaz világszerte ajánl kripto befektetési megoldásokat.

Lehetsz magánszemély, DAO vagy akár pénzügyi szakértő, a Swissborg célja egy demokratikus, decentralizált és szakértői platform létrehozása a kripto portfóliód kezelésére. Röviden, egy kripto pénzügyi ökoszisztéma, mely felhasználja a blockchain nyújtotta előnyöket: méltányosság, elérhetőség, átláthatóság és bizalom.

ICO jegyzés

A cég ICO projektje 2017. december 7-én indult és december 24-ig
ITT jegyezhetőek a tokenek.

Swissborg token: CHSB

Elfogadott valuták: BTC, ETH, BCH, LTH, XRP és a jegyzés lehetséges EUR-val, USD-vel és még Svájci frankot is. 

A svájci frankot választották az ICO alapjául egyrészt, hogy kedvezzenek a svájci állampolgároknak és bizalmat ébresszenek, másrészt a svájci frank a világ legstabilabb valutája.

A Swissborg token a Swissborg hálózat használata során felhasználható. A token tulajdonosok számára privilégiumokat biztosít, például korai hozzáférést a termékekhez, szolgáltatásokhoz illetve bónuszokat.

Az ICO kibocsátás lezárása után a CHSB token tőzsdére kerül 2018. első negyedévében. Az érintett tőzsdékkel folyamatban vannak a tárgyalások.

Saját meghatározásuk szerint: hidat képeznek az on-chain és off-chain világ között, ahol a legfőbb cél, olyan befektetési szolgáltatások nyújtása, mely mindkettőnek megfelel. Stratégiai partnerek, tanácsadók aktívan vesznek részt a projektben, munkájukkal segítve a hálózat növekedését és még hatékonyabb működését.

Jegyzés minimum összege 0,1 ETH és ITT jegyezhető egy normál ETH utalással, amit kizárólag saját wallet-ből (tőzsdei rendszerből TILOS jegyezni, mert nem kapjuk meg a tokent).