SMS üzenetben utalhatunk kriptovalutát

2018.10.26


Ki gondolta volna, hogy az SMS még a kriptovilágban is jelen tud lenni. A SMS alapú szolgáltatás ötletes, de a mobilalkalmazások világában kicsit sem mondható kényelmesnek. Viszont azok is tudják használni, akik nem rendelkeznek okostelefonnal. Nagy kár, hogy csak Bitcoin Cash-sel használható.

Ez a szolgáltatás nem más, mint a CoinText, mely most Brazíliában, Lengyelországban, Horvátországban és Romániában terjeszkedik tovább.

A szolgáltatás nem igényli wi-fi meglétét, csupán csak egy SMS-be kerül kriptovaluta utalása vagy az egyenleg ellenőrzése. A platform automatikusan hoz létre pénztárcát, amikor az ügyfél számára utalás érkezik.


Az alábbi videóban megismerhető a szolgáltatás: 

A szolgáltatás kiterjesztésével a cégnek nem más volt a célja, mint összekapcsolni szinte az egész kontinenst. Év végi céljuk 740 millió európai állampolgár elérése, akik üzenetben küldhetnek egymásnak pénzt mindössze fillérekért. További információ: www.mobilepaymentstoday.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.