Sikeres ICO-k: Ontology Network

2018.05.02


Az Ontology Network egy kínai cég terméke, olyan blockchain hálózat, melynek célja, hogy megszüntesse a korlátokat a blockchain és az üzleti szektor között. Az Ontology abban alkotott kiválót, hogy olyan cégek számára is lehetővé teszi a blockchain használatát, akik korábban nem rendelkeztek ismeretekkel az elosztott hálózatok világából.

Nyilvános multi-chain projekt és bizalmi együttműködési platform. Magas színvonalú, nagy teljesítményű blockchain, mely magában foglalja az elosztott főkönyveket és az okosszerződés rendszert. Támogatja a nyilvános blockchain rendszereket és testre szabja a blockchain-eket a különböző applikációk használatához. Támogatja a hálózatok közötti együttműködést.

Tökéletes partnere a NEO-nak abban, hogy digitalizálják a világot.


ICO: január 8-án zárult, jelenlegi tőkértéke: 947 millió dollár

Árfolyama: 8,41 USD

Az alábbi rendszerekben kereskedhető: Binance, OKEX, Huobi, Kucoin.

Az ONT tokeneket idén márciusban minden NEO tulajdonos is megkapta airdrop formájában, melynek eredményeképpen 20 millió ONT token került szétosztásra a közösség tagjai között. Illetve az is kiderült, hogy aki regisztrált az Ontology hírlevélre, azokat további 1000 tokennel ajándékozta meg a cég.POA Network

Ethereum alapú nyilvános hálózat, POA (Proof of Authority) konszenzussal, mely az okosszerződések végrehajtását gyorsabbá és olcsóbbá teszi. A hitelesítők független, előre kiválasztott személyek, akik token-t kapnak jutalmul a hálózatért tett szolgálataikért. A hitelesítő nem kell, hogy birtokolja a hálózat token-ét, viszont kell, hogy legyen igazolt személyazonossága, így még inkább ösztönözve van arra, hogy tisztességesen cselekedjen és visszautasítsa, hogy összejátsszon más hitelesítőkkel. Ilyen esetben - ha mégis előfordulna - őket azonnal eltávolítják a hálózatból.

A hálózat teljesen kompatibilis az Ethereum protokollal. A POA Network nem titkolt célja, hogy áthidalja a privát láncok és a nyilvános láncok közötti "szakadékot", éppen ezért támogatja a hálózatok közötti tranzakciókat is.

A POA hálózatot úgy alakították ki, hogy megoldást adjon a nyilvános hálózatok esetén folyamatosan felmerülő problémákra, pl. a drága működtetésre és sebességre.


Az ICO projekt során 12 millió dollár tőkét gyűjtött össze, az ICO november 17-én zárult. Jelenlegi tőkértéke: 137 millió dollár

Árfolyama: 0,67 USD

Az alábbi rendszerekben elérhető: Binance, Bibox


Konklúzió: 

Ha ICO szakaszban nem tudtunk vásárolni, akkor a tőzsdére jövetelt követő 3-5 héten belül érdemes lehet szétnézni, amikor a kedvezménnyel vásárlók már eladták tokeneiket. 
2018. május 17-én 17 órakor veszi kezdetét a Stop-Loss Manager®, egy vadiúj tőzsdei árfolyam figyelő platform hazai premierje.

"Segít, hogy játékban maradj!"

Vedd meg jegyedet elővételben  az A38.hu oldalán


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!