SALT Lending ICO

2018.01.30

A SALT mint rövidítés azt jelenti, hogy automatizált pénzkölcsönzési technológia. Decentralizált platform, mely kölcsönt folyósít a kérelmezőknek, cserébe lehetővé teszi, hogy a felhasználók blockchain eszközeiket használják biztosítékként. A platformot használóknak rendelkezniük kell SALT tokennel.

Versenyképes kamatlábak jellemzik, úttörő megoldás a hitelszolgáltatások között, ahol a korábbi hiteltörténet irreleváns.

A hiteligénylés egyszerű, a jóváhagyási folyamat gyors. A blockchain biztosítja a decentralizációt, az átláthatóságot és megbízhatóságot.

Az igénylés folyamata leegyszerűsödik azáltal, hogy a kölcsönt igénylő blockchain eszközeinek értékére koncentrálnak a korábbi hiteltörténet helyett. A biztosítékba bocsájtott eszközöket teljesen ellenőrzötten, ultrabiztonságos feltételek mellett tartják a futamidő teljes időtartama alatt, így a kölcsönt igénylő teljes nyugalommal lehet.

Egy átlagos kölcsönfelvételi folyamat során a bankok vagy kölcsönt biztosítók mindig a hitelképességre fókuszálnak, mely hosszadalmassá és költségessé teszi a kölcsön folyósítását. Ez korlátozott hozzáférést és magasabb kamatlábakat jelent. A blockchain egy tökéletes megoldást biztosít ezen tényezők kiküszöbölésére.

Az ICO projekt során 48,5 millió dollár gyűlt össze.

A SALT token jelenleg is kereskedhető a tőzsdén, aktuális árfolyama: 7,36 USD

Tőkepiaci értéke: 390 millió dollár


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el február 1-jén tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni.

Maximum létszám 50 fő.

Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2300-an csatlakoztak.