SAFEMOON

2021.04.22

Egyelőre nem túl sokat tudni a nemrégiben (március 8-án) indított kriptovalutáról a SafeMoonról. Egyike azon kriptovalutáknak, melyek iránt kiemelt érdeklődés mutatkozik az utóbbi hetekben. Igaz, hogy tőkeértékét még nem publikálják a főbb oldalak, árfolyama az 1 dolláros érték töredéke, viszont emelkedése hihetetlen dinamikát mutat. Ma komolyabb visszaesés történt, de másfél órán belül le is dolgozta. Forgalma a Coingeco szerint meghaladta a 88 millió dollárt, míg a CoinMarketCap adatai szerint 161 millió. A SafeMoon nevét érdemes lesz megjegyezni, mivel egy decentralizált pénzügyi startuppal állunk szemben vagy aki már bevásárolt, mellette.

Más kriptovalutákkal ellentétben jutalmazni kívánják azon felhasználókat, akik vásárolnak és meg is tartják a kriptovalutát, és büntetésben részesülnek, akik eladják. Ez egy 10%-os felszámított büntetődíjat jelent az eladók felé, melynek felét szétosztják azok között, akik már birtokolják a kriptovalutát. Így komolyabb esések esetén azok, akik tartják folyamatosan növelhetik kriptovalutájuk darabszámát. A szakértők ezt némileg kockázatos tényezőnek ítélik meg, mivel a SafeMoon sikere nagyrészt azon múlik, hogy hányan vásárolják és tartják hosszabb távon a kriptovalutát.

A SafeMoon használatához szükség lesz egy kriptopénztárcára, továbbá Binance coinra (BNB) mivel a Binance Smart Chainen keresztül tudjuk csak megvásárolni. Ennek menete nem túl bonyolult, töltsük le Chrome böngészőn keresztül a Binance Smart Chain Walletet. Utaljunk be a walletbe BNB-t és indítsuk el a pancakeswap.finance rendszerét. Majd csatlakoztassuk a Binance Smart Chain Wallethez és válasszuk a Trade/Exchange funkciót.

Biztos, hogy kockázatos befektetéssel állunk szemben, de izgalmas pár száz USD-ért 100 millió feletti darabszámú kriptovalutát birtokolni. Különösen akkor, amikor hodlerként folyamatosan növekszik a tartott darabszám.

Április 4-én történt vásárlás óta, 16 nap alatt 3,6%-kal nőtt a birtokolt darabszámunk. 


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.