Roger Ver

2018.01.10

Roger Ver egy nagyon megosztó személyiség, akit legalább annyian támadnak, mint amennyien támogatnak. Az egyik legismertebb angyal befektető a kriptovaluták piacán.

2011-ben kezdett el bitcoinba fektetni és olyan startupokhoz adta a nevét, mint a blockchain.info vagy a bitpay.com, melyek ma a legsikeresebb vállalkozások közé tartoznak. De ő volt az első jelentős befektető a Bitinstant nevű cég történetében és nagyobb összeggel támogatta a Ripple indulását is. 

Aki kicsit is tájékozott a kriptovaluták világában, annak a Ripple-t nem kell bemutatni, jelenleg a harmadik legnagyobb tőkeértéket képviselő kriptovaluta a Bitcoin után. Tőkepiaci értéke meghaldja a 90 milliárd dollárt.

További sikeres projekt, amiben Ver részt vett az a Kranken, mely a világon az egyik legnagyobb forgalmat lebonyolító bitcoin tőzsde.

Egyike azon embereknek, akik már a kezdetektől hittek a kriptovalutákban és azok sikerében. Ő volt az első, aki létrehozott egy olyan oldalt, ahol bitcoin-al lehetett fizetni a termékekért. Ez nem más, mint a bitcoinstore.com

Tulajdonában van a bitcoin.com is.

2017. augusztus 1-jén bekövetkezett bitcoin fork eredményeként jött létre a Bitcoin Cash, mely a nagyobb blokkméretnek (8MB) és egyéb újításoknak köszönhetően gyorsabb és olcsóbb, mint a Bitcoin hálózata.

Ver már régóta hangoztatja:

"A Bitcoin elavult és haladni kell a korral, így jelenlegi támogatottja a Bitcoin Cash és ezt minden létező fórumon hangoztatja. "

Roger Ver egyébként tényleg nem egy hétköznapi figura, már 25 éve korában dollármilliomosnak számított, saját internetes számítógép alkatrész vállalkozásának köszönhetően.

2006-ban Japánba költözött és 2014-ben lemondott az amerikai állampolgárságról. Jelenleg Saint Kitts és Nevis-i állampolgárságú.

Börtönben töltött 10 hónapot illegális tűzijáték kereskedelem miatt, mely idő alatt megtanult japánul. 


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el január 17-én tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni. Maximum létszám 50 fő.

Híreket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amit már 1100-an meg is tettek.