Quarkchain ICO

2018.05.31


A QuarkChain legfőbb célja annak a trilemmának a megoldása, mellyel a blockchain hálózatoknak kell szembenézniük, vagyis a skálázhatóság, a biztonság és a decentralizáció. 

Vitalik Buterin elmondása szerint a háromból kettő az, ami megoldható. Nos, ezzel a QuarkChain csapata nem ért egyet, hiszen céljuk a 3 tényező egyidejű megvalósítása.

Mindennek megoldására 2 rétegű blockchaint terveztek, sharding technológia alkalmazásával. Első réteg a sharding blockchain, az úgynevezett kisebb részek, a második réteg a gyökér/fő blockchain, amely visszaigazolja a második réteg blokkjait, ezzel is hozzájárulva a biztonságos működéshez. Nagy teljesítményű blockchain, célul tűzte ki a másodpercenkénti milliós tranzakció elérését, mely alapvető fontosságú a minél szélesebb körű használat elterjedéséhez.

Az ICO kibocsátás júniusban indul, a célként kitűzött 20 millió dollár 80%-át már az előjegyzés során teljesítették, így siessen, aki nem akar lemaradni. 

Token a QKC, ára 1 QKC= 0,0182 USD


További információ a projektről: quarkchain.io


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!