Pénzkereseti lehetőség a Binance-on

2019.09.18

A Binance augusztusban indította kriptohitelezési termékét, melynek során a felhasználók saját vagyonukat adhatják kölcsön a tőzsde számára, melyért cserébe kedvező kamatbevételhez juthatnak. Korábban ez a lehetőség a top coinok támogatásával indult, a BTC, az ETH és a tőzsde saját coinjának - a BNB-nek - a bevonásával, továbbá a Tether és az USDC is bekerült a hitelezési termékkörbe.

A most meghirdetett 5. körben a Monero, a Dash és a Zcash is felkerült a listára. A feliratkozás szeptember 20-án kezdődik, aki szeretne feljutni a hitelezők listájára, annak nagyon kell sietni. Az altcoinok fix 14 napos futamidőre, éves 3,5%-os kamatláb fejében adhatók kölcsön a tőzsde számára. Az 5. körben kölcsönzött teljes mennyiség 30 ezer Monero, 30 ezer Dash és 60 ezer Zcash lesz. A két hét letelte után a tőzsde azonnal kifizeti a kamatokat a szerencsés kiválasztottak számára. 

A kezdeti szakaszban a Binance saját coinjával - a BNB-vel - akár 15%-os kamatbevételhez is hozzá lehetett jutni, ami természetesen éves szinten értendő. A negyedik körben a BNB hitelezése 10%-ot, a BTC hitelezése pedig 3%-ot ért.

Közben Chanpeng Zhao ügyvezető eloszlatta a félelmeket a Bitcoin futures platform hackertámadásával kapcsolatosan, illetve bejelentette, hogy a máltai központú cég befektetett egy kínai blockchain vállalatba.


További információ: www.cointelegraph.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon és az Instagramon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".