OmniTude

2018.03.29

Sokan tudják már, hogy elhatároztam befektetek 100 ICO-ba. Jelenleg 59-nél tartok, de az utóbbi időben vásárolt Ethereum alapú ICO-kat sokkal olcsóbban meg tudtam volna venni a tőzsdéken.

Így egyre óvatosabban vásárolgatok, mivel a piaci hangulat sem túl optimista. Viszont folyamatosan figyelemmel kísérem, hogy a sikeresnek ítélt ICO-kat melyik tőzsdére vezetik be és ott hogyan alakul az árfolyamuk.

Végre sikerült találni egy olyat, amit nyilvánosan is megemlítenék, mert a projektet nagyon érdekesnek és értékesnek tartom. Ez pedig nem más, mint az OmniTude.

Az OmniTude publikus értékesítése tegnap kezdődött el, a dolog szépséghibája, hogy a minimális vásárlási mennyiség 0.35226730982849 ETH, ami még 450 USD árfolyam mellett sem kevés összeg. Zárt körben már sikerült 20,7 M USD-t összegyűjteni, most 10 M USD a megvásárolható keret.

Az Omnitude a blockchain ökoszisztémák radikálisan új megfogalmazása. Nemcsak megalkothatjuk saját blockchain hálózatunkat, mely integrálja a vállalkozási rendszereket, ellátási láncokat és e-kereskedelmi platformokat, de lehetővé teszi egy fejlesztői közösség létrehozását, mely valós problémákra keres és épít blockchain megoldást.

Az Omnitude olyan üzleti megoldásokat kínál, melyekre korábban nem volt lehetőség a blockchain technológia előtt.

Segítséget nyújt:

  • átlátható és megbízható gyártási és ellátási láncok létrehozásában
  • az e-kereskedelemben tapasztalható csalások számának jelentős csökkentésében
  • a különböző vállalkozási rendszerek blockchain-en belüli integrációjában


Jegyzési lehetősége itt. 

További információ az Omnitude weboldalán található.


CoinBroker.hu weboldalon található tartalom valamint a nyújtott információszolgáltatás nem minősül sem befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, kriptovaluta vagy ICO vételére vagy eladásra történő felhívásnak, ajánlatnak, sem közvetítői tevékenységnek.

A Fizetésre Használható Virtuális Eszközökbe (ICO) történő befektetés rendkívül kockázatos, amellyel akár befektetett tőkéje egészét is elveszítheti. A Fizetésre Használható Virtuális Eszközök jelenleg jogilag szabályozatlan területek, amelyekre és az ebből eredő kockázatokra - pl. befektetőket védő garanciák hiányára - többek között a Magyar Nemzeti Bank és az Európai Értékpiaci Hatóság is folyamatosan felhívja közleményeiben a figyelmet.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!