Nő a kriptovaluták elfogadottsága

2019.10.19

A KPMG legújabb felmérése szerint a fogyasztók minden eddiginél nagyobb hajlandósággal fizetnének tokenekkel vásárlásaik során.

A kriptovaluták fejlődnek, fizetési módként is egyre inkább elfogadottak. A KPMG által készített felmérés szerint a fogyasztók durván egyharmada elfogadja a tokenek fizetési eszközként való használatát.

A felmérés szerint a blockchain technológiát ismerők 63%-a hajlandó  lenne tokennel vásárolni. 55%-uk gondolja úgy, hogy a tokenek használata hűségpontokat érhetne az áruházakban, mely hatékonyan működhetne. 

A felmérés hangsúlyozza, hogy a hűségpontok bevezetése fordulópont lehetne a mindennapi fogyasztók elérésében. A fogyasztók 82%-a hajlandó lenne tokent használni, ha azt már egy működő hűségprogramba integrálnák.

Az állandó probléma továbbra is az elérhetőség. Az amerikaiak körülbelül 79%-a határozattan hajlandó lenne tokenek használatára, ha azok elérhetőbbek lennének. Összességében a felmérés azt mutatja, hogy a tömeges elfogadás lehetséges lenne, ha a tokeneket integrálnák a mindennapi kereskedelembe.  


További információk: www.thetokenist.io


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".