Neonexchange

2018.05.31

A Neon Exchange (NEX) egy decentralizált tőzsdei platform a NEO blockchainen, komplex decentralizált kereskedési és pénzforgalmi szolgáltatás egyben. A decentralizáltság kiemelten fontos, mivel a felhasználók így teljes egészében megőrizhetik a vagyonuk feletti kontrollt.

A NEX lesz az első olyan tőzsde, mely a NEO, NEO Gas és a saját NEX tokenét használja alappárként a kereskedéshez. Kombinálja az online és az offline megoldások előnyeit, a tőzsdét és a pénztárcákat. A kérések/megrendelések offline pénztárcából érkeznek, az ajánlattétel is offline, míg az ajánlat teljesítése az online láncon történik. Támogatja az okosszerződéseket, a tőzsdei szolgáltatásokon kívül pénzügyi-, és vagyonmenedzsment szolgáltatást is ajánl, legfőbb célja a NEO okosgazdaság fejlesztése és kiépítése.

Az ICO kibocsátás júniusban indul, mivel előjegyzési szakasz nem volt, így a célként kitűzött 25 millió dollárt a jegyzés során szeretnék elérni.

Tokene a NEX, ára: 1 NEX=1 USD

Elfogadott valuták: NEO, GAS


További információ: neonexchange.org


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!