Napokon belül elindítják a LitePay szolgáltatását

2018.02.05

A Litepay világszerte forradalmasíthatja a kifizetéseket és a kriptovaluták felhasználását.

A Litecoin egyike a top kriptovalutáknak és tovább erősíti pozícióját a napokban történt bejelentésnek köszönhetően. A LitePay lehetővé teszi, hogy a cégek Litecoinos fizetéseket fogadjanak bárhonnan a világból. A tranzakciók szuper gyorsak lesznek és az Egyesült Királyságbeli fogyasztók dollárban is fizethetnek a termékekért és szolgáltatásokért tranzakciós díjak felszámítása nélkül. 

A Litecoin pénztárca elérhető lesz a legfőbb böngészőkben, azonnali kivétel VISA kompatibilis ATM-ekből és a kereskedőknél VISA kártyás fizetés lesz lehetséges.

Palwasha Saaim - kutatási elemző - szerint: 

"Lehetővé teszi a cégek számára, hogy Litecoint fogadjanak el anélkül, hogy aggódni kellene az árak ingadozása miatt. A LitePay a műveleteket azonnal feldolgozza és rendezi a bankkal."

"A legjobb rész, hogy a felhasználók átválthatják a Litecoint dollárra és fordítva a VISA kompatibilis LitePay kártyájuk segítségével, amely használható lesz minden ATM-nél és cégnél, mely támogatja a VISA-s fizetéseket."

"Az sem mellékes, hogy a BitPay jelenleg 5 dollár tranzakciós díjat számol fel Bitcoin tranzakciónként, ami ráadásul hosszadalmas."

A Litecoin jelenlegi árfolyama: 137,83 dollár, tőkeértéke: 7,5 milliárd dollár.

További információ a Litecoinról itt olvasható.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2300-an csatlakoztak.