Nakamoto házak nyíltak Bécsben és Amszterdamban

2018.10.29

Bécsben és Amszterdamban is működik House of Nakamoto néven ismert Bitcoin Store, ahová bármikor betérhetnek a kriptovaluták iránt érdeklődő kezdő befektetők is. Az exkluzív helyeken kialakított üzletek egyben találkozási pontként is szolgálnak. Jó lenne Budapesten is létrehozni egy hasonlót, ahol az utca embere első kézből kaphatna valós és szakmai információkat.

A House of Nakamoto Amszterdamban egy Bitcoin múzeumot is kialakítottak.

A látogatók megismerhetik a kriptovaluták technológiájának alapjait, tanácsot kérhetnek magasan képzett szakértőktől, sőt el is készíthetik első tárcájukat és különböző kriptovalutákat is vásárolhatnak.

A kezdőknek összeállított indulókészletben található egy brossúra, amely átfogó, de könnyen értelmezhető ismertetőt nyújt a Bitcoinról. Ezen felül még egy Ledger hardveres tárca, illetve egy BTC alapú ajándékkártya is, rajta 15 eurónak megfelelő kriptovalutával.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.