Nagy-Britannia lehet a kriptogazdaság központja

2018.07.16

Nagy-Britanniának nagyon jó esélye van arra, hogy vezető legyen a blockchain technológia és a kriptogazdaság területén is. Rendelkezik minden szükséges forrással, hogy iparági és kormányzati tekintetben is a technológia globális központjává váljon 2022-re egy most megjelent tanulmány szerint.

A blockchain egy digitális főkönyv, melyen biztonságosan tárolhatók a lebonyolított tranzakciók, megállapodások, szerződések. Számítógépek hálózatán keresztül megosztott adatbázis, ahol a tranzakciókat időrendi sorrendben tárolják egészen a kezdetektől. Mindenki számára nyilvános, biztonságos és megváltoztathatatlan.

Sean Kiernan - DAG Global ügyvezetője - szerint közelebb kerülhet egymáshoz a hagyományos pénzügyi rendszer és a kriptogazdaság.

"Nagy-Britannia eddig is globális pénzügyi központként működött és a utóbbi években a fintech területén is vezetővé vált. A tervek szerint a blockchain és a kriptogazdaság területén is vezető pozíciót kíván elérni. A hagyományos pénzügyi rendszer és a kriptogazdaság egyre közelebb kerülhet egymáshoz."

"A brit parlament is felismerte, hogy a blockchain nagyon innovatív és rendkívüli jelentőségű technológia és kormányzati tevékenységeken keresztül megnyilvánuló támogatását fejezi ki a digitális gazdaság fejlődése irányába." - mondta Birgitte Andersen, a Big Innovation Centre ügyvezetője.

"A blockchain ágazat fejlődésének még mindig korai szakaszában járunk, de kétségtelenül nagy hatása lesz mind Nagy-Britanniában, mind globálisan."

CoinBroker kiegészítése: 

A blokklánchoz szorosan kötődnek a kriptovaluták, melyek fejlődését nagymértékben befolyásolják az adózási feltételek. Amennyiben a július 30-31-én megrendezésre kerülő G20 csúcstalálkozón előremutató intézkedések történnek a kriptovaluták szabályozása területén, akkor ismételten emelkedő árfolyamokat láthatunk majd a tőzsdéken.

Fontos, hogy a hektikusan változó árfolyamokat mindenki kalkulálja be, ha kriptovalutákat vásárol. A volatilitásból adódó kockázatok kezelésre nyújthat megoldást a hazai fejlesztésű Stop-Loss Manager szoftver, melynek használatával hatékonyan védekezhetünk az árfolyamváltozások ellen, maximalizálhatjuk nyereségünket és minimalizálhatjuk a veszteségeinket.

A jelenleg béta fázisban működő program már alkalmazható a Binance és a Bitstamp kriptotőzsdéken. A szoftver iránt érdeklődőknek a fejlesztők gyakorlati képzéseket is tartanak, ahol tesztelhetik is a szoftvert.

További információ: www.stoplossmanager.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.