Okos dolog-e mobiltelefonon kriptovalutát tárolni?

2019.01.24

Egyre gyakrabban olvasunk híreket arról, hogy a világ nagy telefongyártói a közeljövőben olyan telefonokat fognak megjeleníteni, melyek támogatják a kriptovaluták (Bitcoin, Ethereum főként) tárolását a telefonon belül.

A biztonság maximális lesz az okostelefonokon is, ahogy azt a Ledger Walletek-től már megszoktuk. Legfrissebb hír a Samsung háza tájáról érkezett, amiről részletesen beszámolt a Kriptoakadelmia csapata, akik  szakmai színvonalban maximálisan teljesítenek, amiért nagy köszönet nekik.

Gondoljuk azért végig, hogy szeretnénk-e a széfünk tartalmát a zsebünkben hordani? 

Van-e értelme egy telefonban tárolnunk kriptovalutáinkat, ha egy erre a célra kifejlesztett offline walletben is megtehetjük. Nagy valószínűséggel ebben az esetben is az arany középút a célravezető, azaz lesznek olyan kriptovaluták, melyeket magunknál szeretnénk hordani, mert az árfolyamok volatilitása miatt lesz olyan eset, amikor lépnünk kell és vissza kell vezetni a tőzsdére, be kell rá állítani egy stop-loss-t, hogy biztosítsuk az elért nyereségünket vagy éppen védjük a tőkénket. Ehhez kiváló segítséget nyújt a Stop-Loss Manager, amit 14 napig bárki díjmentesen ki is próbálhat. 

Személy szerint nem tartom biztonságos megoldásnak, hogy a telefonomon tároljak komolyabb értéket. Elveszíthetem a telefonomat vagy akár ki is rabolhatnak. 

Ti hogyan látjátok mindezt? Osszátok meg gondolataitokat a Facebook oldalunkon a cikk posztja alatt. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".