Milyen ICO-kba is fektetek?

2017.10.15

Sok barátom kérdezgeti, hogy milyen ICO-kban látok fantáziát, viccesen mindig azzal csapom el a választ, hogy gyere el október 31-én a Meetup-unkra és megtudod. 

De mivel két ICO jegyzés is folyamatban van - amikben hiszek - és biztosan lezárul október 31-ig a vásárlási lehetőség,  ezért kötelességem válaszolni kérdésükre és ha már a barátaimnak elárulom, akkor most nektek is.  

Jelenleg is fut a CarTax ICO jegyzése, ami ezidáig kb. 5 M USD-t gyűjtött össze. Mivel sharing economy-ról van szó, ezért nem is volt kérdés, hogy részt vegyek-e benne. 

kriptovaluták mellett másik nagy szenvedélyem a közösségi gazdasági vállalkozások támogatása, építése. 

A Sharing Economy Szövetségünk oldalán érdekes cikkeket olvashattok a témában.  

De térjünk csak vissza a CarTaxi-ra, ami Oroszországra koncentrál és az UBER babérjait akarja letörni. Nagy különlegessége, hogy a bevételének 5%-át visszajuttatja az ICO tulajdonosoknak. 2017. október 28-ig jegyezhető, ha le nem zárják előbb túljegyzés miatt. 

CarTaxi ICO-t a közösségi gazdaság érintettsége miatt természetesen vettem. Na nem sokat, mert a célom, hogy 1 éven belül 100 ICO-m legyen. 


A másik őrületen érdekes ICO-t ma - magyar idő szerint - 11 órától lehet jegyezni és már 500 ezer USD-t össze is gyűjtött. A névválasztása zseniális, mivel cloud bányász körökben ismert a Genesis név, hát az új ICO-t Genesis Vision-ek hívják. 

Ebben annyira hiszek, hogy a CarTaxi 3x-ért vásároltam, de itt sem kell komoly tőkét kockáztatnom a Genesis Vision ICO jegyzésével. 

Mivel csak ma indult, így van időtök tanulmányozni, de az alábbi videó is elég profira sikeredett. 


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz, talán pont Te leszel az 500. Már jelentkezhetsz az október 31-i Meetup-unkra, amit az A38 Hajón tartunk és témája az Új kriptovaluták keletkezése (ICO), vásárlása - mutatjuk hogyan működik