Mikron

2018.10.25

A Mikron egy magyar fejlesztésű, saját blokklánccal rendelkező közeljövőben induló kriptopénz.

Három, kézzelfogható problémára kínál megoldást:

  • Támogatást nyújt a közösségépítésben,
  • Hűségrendszerek kiépítésében alkalmazható,
  • Megkönnyíti az online tartalomgyártók munkáját a mikrodonáció rendszerének köszönhetően.

Mindezt a blokklánc nyújtotta előnyökkel, egy decentralizált modell keretein belül kívánja megvalósítani. Célja a valós értékteremtés, ezzel párhuzamosan a Mikron értékének megbízható és stabil növekedése.

Technológiáját tekintve mikrotranzakciókra optimalizált, azonnali és díj nélküli tranzakciókat lehetővé tevő hálózat. Blokklánc-háló architektúrájú és nem lehetséges a hagyományos értelemben vett bányászat. Energiaigénye kicsi, így környezetbarát. A Mikron egy modern kriptopénz.

A Mikron csapata Magyarországon dolgozik céljaik megvalósításán, jelenleg már folyik a tesztüzem, a novemberben tartandó Blockchain Budapest konferencián való részvétel célja pedig a Mikron megismertetése a szélesebb közönséggel.

November végére tervezik a blokklánc indítását, mellyel egy időben hazai partnerek elkezdik használni a Mikron rendszerét, ahogy a CoinBroker is lehetővé fogja tenni személyes konzultációk Mikronban történő fizetését, csakúgy ahogy a StopLoss Manager szolgáltatás havi díjának kifizetését is. Továbbá a kriptoakademia.com, a hatharom.com és a pokerakademia.com oldalakon is elfogadják majd a Mikron-t.

A további fejlesztéshez és munkavégzéshez a csapat ICO keretein belül kíván tőkét szerezni, nyilvános jegyzésre december 1-20. között lesz lehetőség. Az ICO utáni következő lépés a tőzsdei megjelenés, bevezetés. Jelenleg is tárgyalások folynak arról, hogy az ismertebb magyarországi kriptopénz váltók felvegyék kínálatukba a Mikront.

Bízunk benne, hogy a Mikron elindítása is elősegíti a hazai szabályozási környezet mielőbbi kiteljesedését.


További információ: www.mikron.io


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.