Mi az az e-Chat?

2017.11.14

E-Chat a világ első decentralizált, multifunkciós üzenetküldő szolgáltatása többletbevétel szerzésének lehetőségével. Forradalmian új termék, melynek minden esélye megvan arra, hogy 2018 legsikeresebb projektje legyen.


A szolgáltatás megalkotásának célja egy olyan kommunikációs metódus létrehozása, mely nem függ szerverektől vagy kormányzati szabályozásoktól. Magas fokú adatvédelem és biztonság jellemzi, mindemellett kényelmi szolgáltatásokat is kínál a közösségnek.

ICO előjegyzésre október 16-tól van lehetőség az alábbi oldalon: ico.echat.io

Token: ECHT

Az előjegyzési időszakban 0,7 dolláros árfolyamon vásárolható meg 1 ECHT.

Ezen az áron csak november 15-ig elérhetőek tokenek. A következő 6 hónapban várhatóan jelentősen emelkedik a tokenek ára. Ez a feltételezés az alábbi, felhasználóknak nyújtott előnyökből származik:

  • Kommunikációs lehetőséget biztosít hang-, és videóhívások, chat és egyéb csatornák formájában
  • Lehetőség ad fiat pénz és kriptovaluta küldésére és fogadására
  • A fejlett technológiának köszönhetően személyes adataink nem hozzáférhetőek és a lebonyolított tranzakciók teljesen biztonságosak
  • Elhelyezhetünk fotó-, és videótartalmat, melyért pénzt is kaphatunk


Az üzenetküldőbe beépített kriptovaluta pénztárca új lehetőségeket biztosít a felhasználóknak. Támogatás szerezhető közvetlenül a "nagyközönségtől", ez azt jelenti, a bloggernek többé nem kell szponzorációs tartalmat elhelyeznie, mert a felhasználók kriptolike-kal hozzájárulhatnak a bevételei növeléséhez.

Jelenleg az e-Chat nemcsak egy nagyszerű ötlet, hanem már egy tesztüzemben működő üzenetküldő szolgáltatás. A tesztelési időszak november 30-ig tart. 

A kínai kormányzat már engedélyezte az alkalmazás használatát az országban, ami egy nagyon fontos momentum a szolgáltatás jövője szempontjából. Kínában ugyanis tiltva van az alábbi oldalak használata: Google, Google Play, Google Maps, Gmal, Facebook, Youtube, Instagram, Yahoo. Azzal a lépéssel, hogy az e-Chat megszerezte a kínai vezetés támogatását becslések szerint 3 milliárdos potenciális, jövőbeni felhasználóra tett szert. 


További információ: coinspeaker.com


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, vagy gyere el november 15-i Workshopunkra, ahol megtanulhatod a kriptovaluta kereskedés alapjait.