Megjelent a Kriptopénz ABC

2019.05.10

A HVG kiadásában Kriptopénz ABC címmel megjelent az első olyan könyv Magyarországon, mely részletesen bemutatja a kriptoszektort egészen az alapoktól kezdve.

A Kriptopénz ABC nemzetközileg elismert szakértői - Györfi András, Léderer András, Paluska Ferenc, Pataki Gábor és Trinh Anh Tuan - végigvezetik az olvasót a legfontosabb tudnivalókon. Megismerhetjük a Bitcoin születésének történetét, a blokklánc technológiát és a benne rejlő lehetőségeket, megtudhatjuk hogyan is működik a kriptopénzbányászat vagy, hogy mi is az az ICO. A könyv az alapoktól kezdve bevezet minket a kriptopénz-kereskedelem rejtelmeibe, mindezek gazdaságra gyakorolt hatásaiba, megtanulhatjuk a legfontosabb alapfogalmakat.

A közérthetően megfogalmazott hasznos ismeretek és gyakorlati példák segítségével átfogó képet kapunk a témáról. A könyv kiváló lehetőséget nyújt arra az esetre, ha szeretnénk tájékozottabbak lenni a kriptopénzek és a blokklánc világában, sőt akkor is, ha az iparágban szeretnénk elhelyezkedni. 

A könyv már online megrendelhető a Bookline és a Libri könyváruházakban, valamint a HVG-könyvek oldalán is. A jövő héttől kezdődően pedig a könyvesboltok polcain is elérhető lesz. 


A szerződék által dedikált példányok ITT rendelhetők


Gyere el a soron következő meetup-ra, melynek címe: Kriptovalutákról kezdőknek az alapoktól! Bárki megtanulhatja, ezt garantálom! Jelentkezz az alábbi linken!


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".