Megismétlődhet az 1933-as gazdasági világválság

2020.11.03

Jim Rogers - korunk egyik legsikeresebb befektetője - elgondolkodtató véleményt fogalmazott meg a jelenlegi gazdasági helyzet kapcsán. A világ egy olyan adóssághalmaz tetején csücsül, mely az 1929-33-as gazdasági válsághoz hasonló és még azt is túlszárnyaló összeomláshoz vezethet. Hogyan lehet erre mégis felkészülni?

Jim szerint a megoldást a nemesfémek és az egyéb nyersanyagok jelenthetik. Mindehhez egy tapasztalt pénzügyi tanácsadó segítségét ajánlja, aki tisztában van a kockázatokkal és össze tud állítani egy sikeres portfóliót.

A koronavírus járványnak köszönhető válság kapcsán a politikusok beavatkozása csak még inkább rontott a helyzeten.

"Olyan krízissel nézünk szembe, amelyet még életemben nem tapasztaltam. Minden összeomlott, a politikusok és a média túlreagálta a helyzetet és ezzel milliók életét tette tönkre véleményem szerint."

"Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni, de úgy gondolom, hogy az amerikai dollár vezető pozícióját valami más fogja helyettesíteni. Túléltünk már számos világjárványt a történelem során, de soha nem tapasztaltunk olyat, hogy bezárt volna egy McDonalds, vagy leálltak volna a légitársaságok."


További információ: www.portfolio.hu   rt.com