Megindult az emelkedés a kriptovaluta piacon

2018.07.18

Komoly emelkedés indult a kriptovaluta piacokon tegnap 19:40 perckor. Olyan, mintha gongütésre elkezdték volna vásárolni a kriptovalutákat. Nehéz megítélni, hogy melyik kriptovaluta kezdte a sor, de az biztos, hogy a Bitcoin emelkedését minden altcoin követte.

A kisebb coin-ok rendre túlteljesítik a Bitcon emelkedését, de csökkenését is.

A megszokott mértéket is meghaladó növekedést produkált az elmúlt 24 órában pár fontosabb altcoin: Cardano 17,4%, Stellar 15,6%, EOS 13%, 0x 14%, Ziliqa 14,5%.


De mi állhat a növekedés mögött?

Egyrészt Sven barátom egyszerű, de nagyon is igaz magyarázata:


Másrészt viszont az árfolyamok növekedésének kiváltó okai az alábbiak lehetnek:

  1. A legnagyobb tőzsdék szélesítik a kínálatukat, például a CoinBase öt kriptovaluta bevezetését tervezi, amely az amerikai kriptovaluta befektetők széles közönségét vonhatja be a vételi oldalra.
  2. Egyre több tőzsdén lehet már USD-ért vagy EUR-ért is vásárolni és nem csak Bitcoin-nal, hamarosan a Binance-on is lehet majd USD-vel és EUR-val vásárolni.
  3. Az USA-ban hamarosan döntenek a kriptovaluta alapú ETF-ek bevezetéséről (legkésőbb szeptember közepéig), ami tömegek előtt nyithatja meg a kriptovaluta vásárlás lehetőségét egyszerű módon (ahogyan részvényt is lehet vásárolni).
  4. A július 30-i G20-as csúcstalálkozón biztosan dönteni fognak a kriptovaluták globális szabályozásáról, ami ha megtörténik intézményi befektetők megjelenése várható a kriptovaluta piacokon is

DE nem zárhatjuk ki azt sem, hogy ismételten spekulációval állunk szemben.


STOP-LOSS HASZNÁLATÁT MELEGEN AJÁNLJUK!

A Stop-loss-ok kezelésére kiváló megoldást adhat a hazai fejlesztésű Stop-Loss Manager, amely a Binance és a Bitstamp tőzsdéken és hamarosan a Kraken tőzsdén is biztosítani tudja a tőke-, és eredményvédelmi szintek beállítását és azok automatizálását, mindezt dollár alapon. Így nem leszünk kitéve a keresztárfolyamok extrém ingadozásának sem.

Ismerd meg jobban a Stop-Loss Manager működését az alábbi videóban: 


Stop-Loss Manager - 5 stop-loss kezelése egy rendszerben, részletes bemutatása:

1. Új pozíció felvételekor lehetőség van piaci ajánlatot adni vagy egy úgynevezett csúszó stop-loss ajánlattal kezdeményezni a vásárlást. Így, ha tovább esik az árfolyam akkor meghatározható, hogy a jövőbeni minimum árfolyam felett hány százalékkal vásárolja meg az adott kriptovalutát a rendszer.

2. Beállítható a maximális kockázati érték százalékban.

3. Elvárt nyereség szint elérése esetén automatikusan aktiválódik egy úgynevezett csúszó stop-loss ajánlat, amely követi az emelkedést és amint csökkenni kezd az árfolyam zárja a pozíciót.

4. Eladást követően beállítható egy automatikusan aktiválódó visszavásárlási szint is, az eladási árszint felett százalékban meghatározva.

5. Eladást követően, ha csökkenek az árfolyamok meghatározható, hogy milyen mértékű csökkenés esetén aktiválódjon egy csúszó stop-loss vétel, így az eladást követő jövőbeni minimum árszint felett fogja visszavásárolni a szoftver a pozíciót.

Stop-Loss Manager szoftverünk nem más, mint 5 STOP-LOSS autozamizált kezelése EGY RENDSZERBEN!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.