Matic hálózat

2019.05.24

A Matic hálózat legfőbb célja, hogy alapértelmezett platformként működjön, melyen a fejlesztők decentralizált applikációkat telepíthetnek és futtathatnak biztonságos formában.

A decentralizált applikációk hatalmas fejlődést értek el az elmúlt években, de a jelen blockchain ökoszisztéma nem elég felkészült ahhoz, hogy megfeleljen a folyamatosan növekvő igényeknek. A tranzakciók lebonyolítása lassú, a költségek magasak, szegényes felhasználási lehetőségek és gyenge felhasználói élmény jellemzi. A Matic fő filozófiája, hogy képessé tegye a decentralizált applikációkat, hogy versenyre keljenek a centralizált applikációk által nyújtott felhasználói élménnyel.

Ezt szeretnék megvalósítani azáltal, hogy egyszerűsítik a felhasználók és a decentralizált világ közötti együttműködést. Olyan rendszer megalkotása a cél, mely bárki számára egyszerűen és könnyen kezelhető.

A fenti problémák megoldására létrehozott decentralizált platform az alábbi jellemzőkkel bír:

  • Skálázhatóság: gyors, olcsó és biztonságos tranzakciók lebonyolítása
  • Magas áteresztőképesség: 65 ezer tranzakció/másodperc
  • Proof-of-Stake (PoS) algoritmus használata
  • Magas szintű felhasználói élmény
  • Biztonságosság
  • Különböző blockchainek közötti működés

A hálózat tokene a MATIC token, mely április végi indulása óta folyamatosan menetel felfelé. Jelenlegi árfolyama 0,025 dollár.


További információk: www.matic.network


Gyere el a soron következő meetup-ra május 27-én, melynek címe: Kriptovalutákról kezdőknek az alapoktól! Bárki megtanulhatja, ezt garantálom! Jelentkezz az alábbi linken!


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".