Páratlan altcoin-portfólió kereskedését kezdi meg a CoinCash.eu

2019.02.25


A CoinCash.eu 46 altcoin forgalmazását kezdi meg Február 25-én, így összesen 50 coin és token közül választhatnak majd a cég ügyfelei.


Az új altcoin portfóliót most kedvezményesen, mindössze 0.99% váltási díjjal lehet kipróbálni a weboldalukon.


A CoinCash.eu azt nyilatkota:

"A kínálat kialakításakor fontos szempont volt, hogy szinte az összes nagy piaci kapitalizációval rendelkező, ígéretes coin vagy token elérhető legyen, így többek között az EOS (EOS), a Tron (TRX), a Stellar (XLM) és a Cardano (ADA) is megvásárolható lesz. A kínálat folyamatosan frissülni fog, és az aktuálisan elérhető coinok listája folyamatosan elérhető lesz a honlapunkon."

A 2018 egészén átívelő medvepiac ellenére továbbra is folyamatosan növekszik az érdeklődés a kriptovaluták iránt. A 2017-es évhez képest azonban jelentős változás, hogy egyre kevesebben vásárolnak rövid távú spekulációs céllal Bitcoint, és sokkal inkább előtérbe került a hosszú távú befektetés, illetve a nemzetközi utalás, mint felhasználási terület.

"Az elmúlt időszakban számtalan megkeresést kaptunk az ügyfeleinktől, a legkülönbözőbb altcoinok váltására vonatkozóan. Sokan például azért vásárolnak nálunk Bitcoint, hogy más coinokra váltsák azokat. Ahogy eddig is, szeretnénk egyszerűbbé, gyorsabbá és könnyebbé tenni régi és új ügyfeleinknek a kriptovilág elérését, így mostantól forintért vagy euróért is közvetlenül rendelhető az 50 legfontosabb coin bármelyike" - mondta el Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

Altcoinhoz jutni hazánkban eddig nem kevés utánajárást igénylő feladat volt. A kisebb piaci kapitalizációjú altcoinok vásárlása eddig ugyanis csak valamelyik kriptotőzsdére való regisztráció révén volt lehetséges, ami azonban sokaknak nem a legkényelmesebb-, és nem is a feltétlenül a legbiztonságosabb megoldást jelentette a gyakori tőzsdei hackertámadások miatt. 

Nekik jelent gyors és kénylemes megoldást a CoinCash.eu új szolgáltatása, hiszen így egy-két órán belül, egyszerűen, forintért vásárolhatnak a legnépszerűbb altcoinokból, amiket aztán a privát tárcáikban (walletjeikben) biztonságosan és díjmentesen tárolhatnak.

Fontos információ azoknak, akiknek az ajánlat felkeltette az érdeklődését: 

 az akció 2019. 02.25-től 2019. 03.18.-ig tart, és az online váltásokra érvényes. Egy magánszemély maximum 300.000 Ft vagy 1.000 EUR értékben válthat kedvezményesen. Csak az újonnan bevezetett coinokra érvényes az akció, a korábbi portfólió elemeire - BTC, ETH, BCH, LTC - nem érvényes a kedvezmény.
Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".