Már a Pornhub-on is fizethetünk kriptovalutával

2018.04.18

A Pornhub bejelentette, hogy lehetséges fizetőeszközként kriptovalutát is elfogad ezentúl. Az általuk választott valuta a Verge, mely bármely Pornhub szolgáltatás vagy előfizetési díj ellenértékének kiegyenlítésére is használható.

A Verge egyik legfőbb jellemzője az anonimitás, talán épp ezért esett rá a választás más lehetséges valutákkal szemben. Azt persze hozzá kell tenni, hogy a Verge kriptovaluta tranzakciókat bárki megtekintheti, viszont anonimitást biztosító eszközöket használnak, mely elrejti bizonyos tranzakciók IP címét és helyét.

A Verge kriptovaluta eléggé nagy volatilitást mutatott az utóbbi időben, akárcsak más népszerű valuták. Múlt decemberben érte el csúcspontját 0,22 dolláros árfolyamon, azóta jó nagyot zuhant, jelenleg 0,073 dolláron kereskedhető. A tegnapi bejelentésnek köszönhetően emelkedett 10%-ot, de még így is alacsonyan teljesít.

Corey Price - a Pornhub alelnöke - elmondta, hogy már egy ideje figyelik a kriptovaluták piacának alakulását. Korábban ugyan már több partner oldaluk fogadott el kriptovalutát fizetőeszközként, de a Pornhub eddig nem.

"Az elfogadottság viszonylag alacsony egyelőre, de elegendő ahhoz, hogy belépjünk a piacra, melyet a vállalat saját jogi és könyvelőcsapata segít."


További információ: theverge.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A Mini Workshop-ra itt is jelentkezhetsz.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!