Lamden ICO

2018.02.22

A blockchain applikációk fejlesztése elég nehéz, részben azért mert a technológia nagyon új, részben pedig a blockchain jelenlegi használatát korlátozó intézkedéseknek köszönhetően. A Lamden - egyedülálló fejlesztésű eszközöket tartalmazó - csomag célja a jelenlegi problémák megoldása és az, hogy a blockchain technológiát elérhetőbbé tegye cégek és fejlesztők számára egyaránt. A Lamden egyedi fejlesztői készlet magában foglalja az alábbiakat: blockchain eszközök, decentralizált csomag menedzsment, független chain-to-chain (láncok közötti) kommunikáció olyan hálózatok létrehozására, melyeken keresztül bármilyen vagyontárgy küldhető vagy átruházható. 

A Lamden ökoszisztéma tokene a TAU token. A Lamden blockchain nyílt forrású és a tranzakciók mindenki számára ingyenesek. A TAU token lehetővé teszi a blockchainek közötti kommunikációt, úgymond közvetítőként funkcionál, így megkönnyíti a decentralizált Atomic Swap rendszer működését.

A Lamden projekt finanszírozására ICO-t tartottak 2017. év végén és 2018. januárjában. A cél 10 millió dollárnyi Ethereum összegyűjtése volt. A projekt sikeresnek bizonyult. 

A coinmarketcap adatai szerint a TAU jelenlegi árfolyama: 0,18 dollár, ami 26,4 M dolláros tőkeértéket azaz 160%-os nyereséget jelent az ICO befektetőinek. 

Az alábbi tőzsdéken kereskedhető: HitBTC (angol!), IDEX, CoinFalcon, Radar RelayHíreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.