Kriptovalutával is kiegyenlíthetjük mobilszámlánkat

2019.05.27

Az AT&T amerikai telekommunikációs szolgáltató ügyfelei mostantól akár Bitcoinnal is kiegyenlíthetik számláikat. A Dallas központú mobilszolgáltató óriás által közzétett bejelentés szerint az ügyfelek ezentúl kriptovalutával is kiegyenlíthetik számláikat a Bitpay szolgáltatásán keresztül. A Bitpay nem más, mint egy népszerű kriptofizetési szolgáltatás, melynek segítségével a cégek már kriptovalutás fizetéseket is fogadhatnak.

"Nagyon izgalmas lehetőség a Bitpay számára, hogy az AT&T-vel közösen együttműködve kínálhatunk fizetési opciót. A Bitcoinnak köszönhetően az ügyfelek egyszerűen és gyorsan fizethetnek a világon bárhonnan."- mondta Sonny Singh a Bitpay kereskedelmi vezetője.

"Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy fejleszthessük szolgáltatásainkat, a Bitpayes fizetési lehetőség pedig nagyobb rugalmasságot biztosít ügyfeleink számára. Vannak, akik kriptovalutát használnak, ezért nagy öröm számunkra, hogy egy olyan fizetési módot biztosíthatunk, melyet sokkal inkább előnyben részesít a fogyasztók egy része." - állt Kevin McDorman, az AT&T alelnökének nyilatkozatában. 

További információ: www.bitcoinmagazine.com


Gyere el a soron következő meetup-ra május 27-én, melynek címe: Kriptovalutákról kezdőknek az alapoktól! Bárki megtanulhatja, ezt garantálom! Jelentkezz az alábbi linken!  


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".