Kolumbia elnöke az országba csábítja a kriptovaluta ágazat szereplőit

2018.09.03

Kolumbia elnöke - Ivan Duque - talán a legmerészebb ajánlattal lepte meg a nagyközönséget egy technológiai konferencián. 5 éves adómentességet kínál minden olyan vállalkozásnak, amely a kriptovaluta szektorban tevékenykedik és áthelyezi Kolumbiába a székhelyét, cserébe csak annyit kér, hogy munkahelyeket teremtsenek a kolumbiai polgárok részére.

"Ezzel azt szeretnénk elérni, hogy Kolumbia az ágazat egyik főbb szereplője legyen a régióban. Sokszor az országok adópolitikája inkább akadályoztatja a vállalkozásokat, ezért szeretném ha mi túllépnénk ezen és felajánlunk 5 év adómentességet minden olyan vállalkozásnak, aki az ágazatban tevékenykedik és legalább egy meghatározott számú munkahelyet teremt az országban."

Továbbá egy új vezetői pozíciót is létrehoztak, mely személynek az lesz a feladata, hogy ezt az egész projektet felügyelje és együtt dolgozzon a vállalkozásokkal és segítse őket a folyamat során.

Kolumbia elnöke egyébként nem újoncként tűnik fel ebben a témában. Korábban a blockchain használata mellett is kampányolt, mellyel azt szeretné elérni, hogy átláthatóbbá váljanak a kormányzati ügyek is. 


További információ: www.globalcryptopress.comTe vállalnád, hogy vállalkozásod Kolumbiában működjön?


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.