Kiakadt az Ethereum társalapítója a JP Morgan coinjára

2019.03.14

Az Ethereum társalapító - Charles Hoskinson - szerint a JP Morgan stablecoinja egy szégyenfolt.

Egy mostanában tartott Hong Kong-i konferencián Hoskinson nem szerénykedett a JP Morgan coinjáról való véleményének megalkotásában. Egészen odáig ment, hogy a befektetési bank által kibocsátott coint egyenesen szörnyűségnek és szégyenfoltnak nevezte, a bankárokat pedig bűnözőknek titulálta.

"Csak figyelem a JP Morgan coint és arra gondolok, hogy közük nincs a kriptovilághoz. Fogalmuk sincs arról, hogy ezek a dolgok hogyan működnek. Ez az egésznek a megcsúfolása."

Hangsúlyozta a JPM coin létezésének értelmetlenségét és tovább elemezte:

"Ők maguk irányítják az egészet, 5-6 másik fél bevonásával, a létrehozott coinnak semmi haszna vagy értéke. Csak azért alkották, hogy elmondhassák, hogy már a kriptopiacon is tevékenykednek."

Szidta a hagyományos bankrendszereket, az elhibázott koncepciókat, a szabályozásokat, amelynek köszönhetően több milliárd embert kizártak a pénzügyi rendszerből.

"A mi létezésünknek az egyetlen indoka az, hogy ezek a fickók közönséges bűnözők, akik az elmúlt évtizedekben szörnyű dolgokat tettek. Csődbe vitték szinte az egész világot, és a szabályozási rendszerüknek köszönhetően több mint három milliárd embert zártak ki a világ pénzügyi rendszeréből. Az egész világnak szembe kell néznie gyatra döntéseik és gonosztetteik következményeivel. Erre válaszként született meg a kriptovaluta, mely létezik, folyamatosan növekszik és egyre inkább létjogosultságot szerez.

Tovább elemezte a hagyományos nyugati pénzügyi rendszerek globális hatásait:

"Az egyik legnagyobb probléma a feltörekvő gazdaságokban az, hajlamosak a régi és az új csatájának színterévé válni. Megjelennek ezek az idegenek és megszerzik az erőforrásokat, de nem igazán hagynak sokat maguk után. Nagyon sok ember esett ennek áldozatául. Most pedig itt egy technológia, mely A-tól Z-ig átlátható és ellenőrizhető - a helyiek által is. Ez pedig egy fontos része a stratégiánknak. Mindenki részesedik belőle, az ország, a helyiek és mi is. Egy olyan megoldást kínálunk, mely a helyi partnerek és munkavállalók által valósulhat meg."

Azt is kiemelte, hogy tech cége - az IOHK - hogyan dolgozik a kormányzati rendszerek forradalmasításán számtalan blockchain megoldás biztosításával.

"Modernizáljuk a blockchain technológiát, bármit az ingatlanügyektől kezdve, a választási rendszereken át az ellátási láncokig. Ha van blockchain, digitális személyazonosság, pénztárcák, akkor ezekkel bárki könnyedén csatlakozhat olyan rendszerekhez, mint a Cardano vagy az Ethereum, és így könnyen hozzáférhetővé válnak a hitelek, biztosítások és hasonló dolgok. Gyakorlatilag a semmiből indultunk és felépítettünk egy igencsak jelentős valamit, mely több milliárd dollárnyi értéket képvisel majd a jövőben."


CoinBroker véleménye:

"Az Ethereum társalapítójának kifakadását erősnek gondoljuk, de van igazságtartalma. A most folyó fejlesztések hatásait nagyon kevesen tudják megbecsülni, de az biztos, hogy gyökeresen át fogják alakítani az üzleti élet bizalmi struktúráját. A világ méretű rendszerek sokkal olcsóbban üzemeltethetők lesznek és - szentimentálisan - hisszük, hogy a decentralizáció közösségeket fog formálni, melyek nem csak technológiai értelemben, hanem értékrend mentén is egységet fognak képezni. Formáló szerepe vitathatatlan, pont ezért kapálózik ennyire a pénzügyi világ ellene, miközben a logisztikai piacon már a napi rutin részét képezi a blokklánc és a folyamatok okosszerződés alapú irányítása."


További információ: www.coinwire.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.    


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".