Kamatláb emelés a Nexonál

2020.11.04

A Nexo vezető szerepet tölt be a kriptohitelezési piacon, nem véletlen elsöprő sikere. Indulása óta eltelt időben többszáz millió dollárnyi hitelt folyósítottak, ügyfeleik száma folyamatosan bővül.

A Nexo innovatív üzleti modelljét azért alkották meg, hogy az ügyfelek számára azonnali kriptohiteleket biztosítsanak, mely egyben egy automatikus, rugalmas, költséghatékony módja a likviditási problémák megoldásának és mindehhez az ügyfél digitális eszközei nyújtanak fedezetet.

Használata kiváló lehetőséget biztosít azok számára, akiknek fiat pénzre van szükségük, de közben a birtokolt kriptovalutáiktól sem szeretnének megválni vagy hosszú távú kriptovaluta befektetés esetén extra profitot szeretnének elérni.

A Nexo korábban már meglépte ezt, most pedig újabb kamatláb emelést jelentett be. Kriptovaluták esetén 8%, fiat pénzekre pedig 12% lehet az elérhető maximum.

10% Nexo birtoklása esetén évi 6% a kamat olyan valuták esetén, mint például a Bitcoin, az Ethereum vagy a Litecoin. Nexo coin nélkül 5% kamatot fizetnek.

10% lehet a kamat USDT, EUR vagy GBP esetén. További +2% kamat érhető el, ha Nexoban kérjük a kamatok kifizetését.

Ezzel a lépéssel pedig a Nexo feladta a leckét a többi kriptohitelező számára.

A Nexo token árfolyama jelenleg 0,17 dollár környékén mozog, az elmúlt 24 órában 4%-os növekedést ért el. 


További információ: www.cryptofalka.hu