Ismét lehet kripto bankkártyád

2019.02.26


A hagyományos bankkártyák mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a kripto fedezetű bankkártyákra is. A Wirex Visa kártyája ugyanolyan egyszerűen használható, mint egy hagyományos bankkártya, legyen szó üzleti vagy éttermi használatról, online fizetésről vagy akár tömegközlekedésről és nem utolsósorban, bárhol használható, ahol egyébként a Visa elfogadott.

A számlaegyenleg azonnal átváltásra kerül az aktuális árfolyamon és már használható is. Támogatott valuták közé tartozik a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum vagy az XRP (Ripple.)

Mindenképpen említésre méltó a Wirex Cryptoback jutalmazási programja, melynek lényege, hogy a Wirex Visa kártyatulajdonosok kártyájuk használata után jutalékban részesülnek. Az üzletben elköltött összeg 0,5%-át BTC-ben kapja meg a tulajdonos, mely azonnal átválható és el is költhető.

Biztonságos, kriptovaluta (BTC, LTC, XRP, ETH) és hagyományos valuta (GBP, USD, EUR) tárolására, kezelésére alkalmas pénztárcák közül választhatunk.

Az egyenleg feltölthető hitelkártyával, bankkártyával, banki átutalással vagy választhatunk a több mint 50 támogatott altcoin közül. A kripto-, és hagyományos valuták közötti átváltás azonnal és valós árfolyamon történik. A Wirex kártya összeköthető ezen tárcák bármelyikével. 


További információ: www.wirexapp.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".