Innovációs díjat kapott Szingapúrban a BlockBen

2018.09.05

A BlockBen egy magyar tulajdonú projekt, mely a CryptoCurrency Expo-n megkapta az "Év Innovatív Terméke" díjat. A BlockBen új blockchain alapú platformját és a BlockStock-ot díjazták.

Az "Innovatív Termék 2018" díjat Bodnár Viktor, a BlockBen alapítója és vezérigazgatója vette át, aki kifejtette, hogy a BlockStock abban különbözik a versenytársaktól, hogy mögötte aranyfedezet áll és nem bányászható.

A platform létrejöttének célja, hogy lehetővé tegye a korlátlan számú kriptovaluta létrehozását, a tranzakciók jóváhagyását pedig a BlockStock végzi.

A BlockStock egyesíti a kriptovaluták két nagy típusának előnyeit: az aranyalapnak köszönhetően stabil, azonban az üzleti modelljének köszönhetően szinte korlátlan növekedési potenciállal rendelkezik. A platformon létrehozott kriptovaluták alapja az aranyon túl bármilyen stabil valós eszköz lehet, akár egy értékes festmény is kriptovalutává alakítható.

Üzleti lehetőséget biztosít, melynek során saját kriptovaluta adható ki egy teljesen legális rendszeren belül. A legális háttér biztosítja a teljesen ellenőrzött folyamatokat.

Rengeteg területen használható, például: pénzügy, egészségügy, ingatlanok, energiagazdálkodás, kormányzat, marketing, közlekedés, szállítás.


Forrás: www.origo.hu


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.