Indul a Libra jutalmazási rendszere

2019.08.27

Augusztus 27-én a Libra Association bejelentette jutalmazási programját a Libra 2020-as indításával kapcsolatban. A társulás akár 10.000 dolláros jutalmat is felajánl minden olyan tesztelő számára, aki biztonsági réseket fedez fel a rendszerben. A hírek szerint a pénzjutalmat a Facebook finanszírozza.

A megjelent poszt hangsúlyozza, hogy a program egyik célja, hogy elősegítse olyan alapvető tulajdonságok megvalósulását, mint a nyitottság, az átláthatóság és a globális elérhetőség, de legfőbb célja, hogy a lehetséges kockázatokat a minimálisra csökkentse a 2020-as indulási dátumig.

A társulás a program elindításától azt reméli, hogy rengeteg ember különböző tulajdonságokkal és háttérrel csatlakozik a Libra blockchain biztonsági teszteléséhez.

Michael Engle - a fejlesztői csapat vezetője - elmondta, hogy a résztvevők akár 10.000 dolláros jutalmat is kaphatnak kritikus biztonsági problémák feltárásáért.

"Ha az emberek a mindennapi életben szeretnék használni a Librát, elengedhetetlen a megbízható és biztonságos infrastruktúra kialakítása. Programunk arra lett kitalálva, hogy ösztönözze a közösség tagjait, hogy ássanak mélyre és segítsenek megtalálni a legapróbb hibákat is."

Figyelemre méltó, hogy a hivatalos bejelentés egyáltalán nem említi a Facebookot, mindennek talán köze van ahhoz, hogy a szabályozók szemében inkább negatívumként szerepel a Facebook részvétele a Libra coin kibocsátásában.

A felmerült kételyekkel kapcsolatban David Marcus - a Calibra elnöke - biztosította a nyilvánosságot, hogy a Facebook csak egy a Libra Association több mint 100 tagja közül. 


További információ: www.cointelegraph.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".