ICO Mustra: HybridBlock

2018.04.27

Egy olyan tőzsdei platform, melynek célja, hogy a kriptovalutákat elérhetővé tegye a mindennapokban kezdők és hozzáértők számára egyaránt. Célpontja az ázsiai piac.

"Minden egy helyen" kriptovaluta kereskedelmi ökoszisztéma, mely több területen is fontosat alkotott, részei:

HybridCentral: oktatási jelleggel lehetőséget ad arra, hogy ismereteket szerezzünk a kriptovalutákról, végigvezet és elmagyarázza a blockchain alapjait, segít megvásárolni és értékesíteni az első kriptovalutádat, lehetőséget ajánl blockchain alapú készségek fejlesztésére, megkönnyíti a globális blockchain közösségben való részvételt.

BaseTrade: egyszerűen használható platform, mely wallet-et és a tőzsdét is magában foglalja. Mindössze néhány kattintással hozzájuthatunk a legnépszerűbb kriptovalutákhoz. Nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek támogatására, olyan specialistákat alkalmaz, akik bármikor, bármilyen kérdésedre válaszolnak.

HybridExchange: fogyasztói platform, mely az ott kereskedőknek hozzáférést biztosít a legfőbb tőzsdékhez egyetlen felületen.

HybridTerminal: a világ első, önálló kriptovaluta kereskedési terminálja tapasztalt kereskedők számára. Intézményeknek és szakértőknek biztosít közvetlen hozzáférést a legnagyobb tőzsdékhez.

A HybridBlock saját tokene a hybrid token, mely fontos szerepet játszik a hybrid hálózat működésében. A token tulajdonosoknak biztosított előnyök: a csökkentett árfolyamok, exkluzív hozzáférés új termékekhez és szolgáltatásokhoz, befektetési lehetőség jövőbeni ICO projektekbe.

Felhasználhatósága:

  • tranzakciós díjak kiegyenlítésére,
  • a hálózaton belüli szolgáltatások igénybevételére
  • a hálózati hatékonyság növelésére,
  • kereskedhető valuta

HybridBlock nyilvános token értékesítése május 23-án indul.

Token: HYB

Árfolyama: 1 HYB=0,30 USD

Elfogadott valuták: ETH, BTC, NEO

Vásárlási lehetőség: www.hybridblock.ioHíreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!