ICO mustra: DAOstack az együttműködő gazdaság alapja

2018.05.04


Ha egyszerűen akarnánk megfogalmazni azt mondhatnánk, hogy a DAOstack egy új operációs rendszer a DAO-k irányításához. Toborzás és minőségi munkaerőbérlés is lebonyolítható a rendszeren keresztül.

A DAO (Decentralized Autonomous Organization) azaz nem központosított, önállóan működő szervezet. A DAOstack nyílt forrású platform, a világ minden tájáról csatlakozhat hozzá bárki, legyen az fejlesztő vagy egy cégóriás.

Manapság a blockchain vállalatok sokszor úgy kezdik meg működésüket, hogy rendelkezésre áll a tőke, van közreműködő közösség, mégsem tudják hatékonyan kiaknázni az erőforrásokat.

A DAOstack abban segít, hogy testre szabható eszközökkel minden eddiginél könnyebbé tegye az applikációk fejlesztését, az erőforrás menedzsmentet, a döntéshozatali folyamatokat vagy a költségvetés meghatározását.

A platform nem más, mint egy "együttműködő gazdaság", lehetővé teszi, hogy a világ bármely tájáról együtt dolgozva startup-ok, vállalatok, non-profit szervezetek jöjjenek létre.

A felhasználók kényelmesen keresgélhetnek a projektek között, meghatározhatnak különféle munkákat és specifikus kereséseket hajthatnak végre, az összes függetlenül elvégzett munka összesíthető.


ICO információk:

Jegyzési lehetőség: május 1-től június 7-ig

Token: GEN

Ára: 1 GEN=1 USD

Kitűzött cél: 30 millió dollár

Elfogadott fizetőeszköz: ETH


További információ: bitcoinexchangeguide.com


2018. május 17-én 17 órakor veszi kezdetét a Stop-Loss Manager®, egy vadiúj tőzsdei árfolyam figyelő platform hazai premierje.

"Segít, hogy játékban maradj!"

Vedd meg jegyedet elővételben   az A38.hu oldalán


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!