ICO mustra: Block Collider

2018.04.05

A Block Collider nem más, mint egy blockchain szolgáltatás. A blockchain-ek összekapcsolása egy olyan folyamat, mintha utakat építenénk épületek között, melyek értékesek és szükségszerűek.

A Block Collider az átjárhatóságot biztosítja a Bitcoin, Ethereum, NEO, Lisk és Waves között, lehetővé teszi a valódi, blockchain-ek közötti tranzakciókat. Egyedülállóan gyors és 100%-ban decentralizált, nincs kitéve a jóváhagyásokból adódó sebezhetőségnek, mint más blockchain-ek. Nincsenek szabályozók vagy akár a centralizáció bármely formája.

A technológia egy új algoritmust használ (proof of edit distance), ami más blockchain-ek blokk-jait is igényli ahhoz, hogy létrehozza saját blokk-ját. A végeredményként keletkező "végső lánc" vagy többszörös lánc lesz az alapja az új kriptovalua ökoszisztémának.

A felhasználók bármely blockchain előnyös tulajdonságait kihasználhatják anélkül, hogy fel kellene áldozni a decentralizációt vagy orbitálisan magas költségekkel járna vagy órákat/napokat kellene várni egy-egy tranzakcióra.

Alacsonyabb díjak, rugalmasság jellemzi, az átjárhatóságnak köszönhetően pedig növekszik azoknak a száma, akik például az ICO-ban részt vehetnek, ezzel pedig még inkább magasabb szintű átláthatóságot biztosít.

Az ICO projekt részletei:

Token értékesítés: április 13-14.

Token: EMB

Árfolyama: 1 EMB = 0.0700 USD

Cél: 7 millió dollár összegyűjtése, az előjegyzés során ebből 4 millió dollárt sikerült megszerezni.

Kibocsátott mennyiség: 300 millió EMB 


További információ: blockcollider.org


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!