Horizen

2018.09.14

A Horizen alapítójával a Blockchain Competencia Központ által szervezett Meetup-on lehet találkozni, ahol Pataki Gábor - a CoinBroker alapítója  -bemutatja a Stop-Loss Managert éles verzióban. 


A Horizen egy olyan platform, mely a magánélet és az információk védelmére helyezi a hangsúlyt. A technológián és az innovációkon keresztül az emberiség fejlődéséhez szeretne hozzájárulni a mögötte álló támogató csapatnak köszönhetően.

A Horizen blockchain platform, melynek küldetése, hogy mindenkinek megadja a lehetőséget a teljes védelemre és ellenőrzésre saját digitális lábnyoma felett. Legyen az egy privát chat beszélgetés vagy a weben való barangolás. Célja egy biztonságos és privát blockchain építése a legjobb privacy technológia használatával.

Privát applikációk létrehozásának lehetőségén is dolgoznak, mellyel a valós életbeni használatát is biztosítják az emberek számára.

A cég filozófiája a felelősségteljes magánélet. A platformon belül választható a teljes védettség az olyan dolgokhoz, mint a fizetések vagy a barátok és család. Az is választható, hogy az emberek az információt megosztják bizonyos emberekkel vagy éppen teljesen láthatóvá is tehető minden, igény szerint.

Hisznek abban, hogy mindenkinek joga van a magánélethez, ezért tanítják és biztosítják a hozzáférés lehetőségét. Minél inkább megértik az emberek a magánélet értékét, annál inkább tisztelni fogják.

Saját valutája a ZEN, mely már kereskedhető tőzsdéken, például a Binance-on vagy a Bittrexen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.