Hivatalos pénzügyi szolgáltatóvá válhat a Coinbase

2018.06.09

A Coinbase bejelentette, hogy folyamatban van az az engedélyezési eljárás, melynek köszönhetően a jövőben a SEC felügyelete alatt álló brókercéggé válhat. Ha a beadott kérvényt elfogadják, akkor a Coinbase hamarosan olyan kriptovalutákat is kínálhat, melyek értékpapírnak minősülnek és a Tőzsdefelügyelet szigorú szabályozása alá esnek.

"Ennek köszönhetően cégünk még megbízhatóbb szolgáltatást kínálhat ügyfelei számára a jövőben. Továbbá úgy hisszük, hogy ez egy meghatározó lépés lehet a kriptorendszerek számára és egyértelműen jelzi a kriptogazdaság fejlődését."

A Coinbase természetesen nemcsak gondolt egyet, hanem hónapok óta folyamatosan építi és fejleszti platformját, hogy megfeleljen a vele szemben támasztott követelményeknek és, hogy minél magasabb szintű szolgáltatást biztosítson ügyfelei számára. 

Ha az engedélyezés sikerrel zárul, akkor minden feltétel biztosított a nagybefektetők piacra lépéséhez, ami nemcsak a Coinbase számára jelententene hatalmas lépést, hanem az egész kriptovilág számára. 


További információ: blog.coinbase.com


Kriptovaluta befektetés tanulságai kezdőknek és haladóknak címmel Meetup az A38 hajón június 12-én! Gyere el!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!