Gems ICO munkaerő közvetítése (presales)

2018.01.06

A Gems ICO egy újabb forradalmi ötletnek tűnik blockchain alapon. Több fórumon is említettem, hogy 100 ICO-t akarok vásárolni, mert így nagy(obb) valószínűséggel beletrafálok egy NEO, Ethereum vagy IOTA siker story-ba. Most 46 ICO-nál tartok és kb. 20-at vezettek be a tőzsdékre. Az elért eredménnyel elégedett vagyok, de nem most hanem 2-3 év múlva kell értékelni a teljesítményt, addigra fogják kifutni magukat az ötletek, projektek.

Az ICO jegyzéseim eredményét publikusan vállalom, ami itt tekinthető meg.


Az elmúlt hónapok versenyfutásával már szinte lehetetlen nyomon követni, milyen ICO (Initial Coin Offering) kibocsátások történnek. Vannak jók és jobbak, mármint magát a mögöttes ötletet vizsgálva.

Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy a mögöttes ötletet szemügyre vegyük, az alapítók és tanácsadók személyét megvizsgáljuk, és amennyiben látunk jövőt az adott ötletben, az eddig tapasztaltak szerint nem túl nagy az esély, hogy mellé nyúlunk, ha ICO-ba fektetünk.

A Gems egy olyan ETH alapú projekt, amely segít egyszerűvé és transzparenssé tenni munkavégzési folyamatokat. De nem akármilyen munkafolyamatokról van szó. Úgynevezett mikrofolyamatokról, amelyek szaktudás nélkül végezhetőek, viszont mindenképpen szükség van az emberi erőforrásra hozzá. Például a kínai kormány több mint 2 millió emberrel cenzúráztatja a világhálót. Ezen folyamatok akár otthonról is elvégezhetők. Viszont a munkavégzés pontossága valamint annak hatékonysága nem mérhető, vagy csak nehezen.


A Gems hálózat legfontosabb elemei:
- Megszűnik a köztes közvetítő, toborzó szerepe
- Eredmények pontosságának hitelessége
- Folyamatosan használható, megfelelő platform biztosítása
- A meglévő banki infrastruktúra szükségének eltávolítása
- Megfelelő ösztönzés a résztvevők és bányászok számára

A Gems hozhatja el a megoldást blokklánc alapon és akár forradalmasíthatja a részidős munkavállalást is

A Gems nem más, mint egy decentralizált, nyitott forrású, munkaerőtoborzásra létrehozott, Ethereum alapú protokoll. 

A blockchain technológiának köszönhetően ellenőrizhetőek a munkafolyamatok és annak eredménye, ami által hatékony pénzköltése lehet azon vállalatoknak, akik eddig egyébként is kénytelenek voltak évi dollármilliókat invesztálni a betanítható munkák elvégzésébe. A tokenek hosszútávú jövőjét biztosítja a tény, hogy a tokenekkel lehet csak részt venni a platformon mindazonknak, akik munkát keresnek és biztosítanak. A fizettség is Gems tokenek formájában kerül kifizetésre.


Nagyon kezdeti stádiumban van még a projekt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a bemutató videóját csupán 5300-an látták.

Gems.org


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el január 17-én tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni. Maximum létszám 50 fő.

Híreket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amit már 1100-an meg is tettek.