Felmérés készült a blockchain technológiáról

2019.01.23

A Global Blockchain Business Council (GBBC) megbízásából egy piackutatással foglalkozó cég - a PollRight - felmérést készített 71 intézményi befektető megkérdezésével, melyek között voltak magán cégek, fedezeti alapok és nyugdíj alapok is.

A válaszadók 63%-ban úgy gondolják, hogy az idősebb vállalati vezetők nem értik a blockchain technológiát, 30%-uk tudását átlagosnak minősítették a blockchainnel kapcsolatban. A maradék 7% tudását jónak jellemezték.

76%-uk szerint az idősebb vezetők nem nyitottak a blockchain felé, ennek ellenére azt prognosztizálják, hogy a blockchain technológia felhasználásával kapcsolatos kiadások 108%-kal növekednek majd 2019-ben.

33%-uk szerint a blockchain felhasználása a pénzügyi és bankszektorban drasztikusan emelkedik az elkövetkezendő két évben, akárcsak az egészségügyben.

Korábban már megjelentek olyan hírek néhány kriptoguru véleménye alapján, hogy az intézményi befektetők megjelenése előrébb viszi majd a piacot 2019-ben. Mike Novogratz - ex Goldman Sachs partner és a Galaxy Digital kriptobank alapítója - szerint az intézményi kereslet újabb magasságokba repíti a Bitcoint 2019. első és második negyedévében.

Az összesített eredmények alapján elmondhatjuk, hogy nagyon fontos lenne, hogy a vezetők elsajátítsák a tudást és megértsék a blockchain technológia jelentőségét. Ha ez megtörténik, akkor biztosan pozitív változások elé nézünk. 


További információ: www.cointelegraph.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".