Envion ICO

2018.01.17

Egy újabb hatalmas sikerrel zárult ICO projektről számolhatunk be, ez pedig nem más mint az Envion.

Az ICO során 100.012.279 dollárt sikerült összegyűjteni. 

Az Envion koncepciója nem más, mint a legjövedelmezőbb kriptobányászati folyamat megalkotása. A bányászatot közvetlenül összekapcsolja az energiaforrással, így az költséghatékony, elérhető és ráadásul környezetbarát. 

Külső helyszíneken működő szél-, és szolárfarmokon alapuló csúcstechnológia Németországból, úgy is mondhatnánk, hogy az "okos" bányászat új formája, mely teljesen közösségorientált.

Mit kell róla tudni?

  • A bányászati profit 100%-a a token tulajdonosoké: ez az első olyan ICO, ahol a bányászati profit közvetlenül a token tulajdonosokhoz kerül.
  • Szavazati jog a token tulajdonosoknak: a teljes decentralizációhoz nem elegendő, hogy a profit a token birtokosokhoz kerül, hanem szavazati jogot is kell adni a közösségnek.
  • Legalacsonyabb energiaköltség: A mobil bányászati egységek (MMU) 100%-ban mobilak és áthelyezhetők arra a helyre, ahol a legolcsóbb az energia - vagyis közvetlenül a forrásnál. Az energiaforrások hasznosíthatók azáltal, hogy az MMU-kat olyan régiókban helyezik el, ahol az energia ingyenes és többletkapacitás mutatkozik.
  • "Okos környezetbarát energia": az MMU-k 100%-ban úgy lettek megalkotva, hogy közvetlenül az energiaforrás mellé helyezhetők.
  • Költséghatékony hűtés: forradalmian új, önszabályozó hűtési rendszer, mely kifejezetten a blockchain bányászati ipar számára lett tervezve.
  • Kis kockázatú bányászat: az MMU-k növelik a függetlenséget, csökkentik a kormányzatok, energiaszolgáltatók befolyását
  • Alacsony fenntartási költség: szoftvervezérlésű munkafolyamatok, melyek csökkentik a működési költségeket és lehetővé teszik, hogy szakképzettség nélküli dolgozókat alkalmazzanak a helyszínen.


További információ: www.envion.org


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el február 1-jén tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni. 

Maximum létszám 50 fő.

Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 1800-an csatlakoztak.