Elindult a Binance Jersey

2019.01.21

A Binance - Binance Jersey - névvel új tőzsdét indított, ahol lehetőség nyílik kripto-fiat kereskedelemre euró vagy font alapon is. A platform már aktívan működik és az eddigiek szerint olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy az azonosítási folyamat (KYC) és az okmányok feldolgozása is jelentős munkaerőt igényel.

Egyelőre négy pár érhető el - BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR és ETH/EUR - a britek és az Európai Unión belül élők számára.

Wei Zhou - a Binance pénzügyi vezetője - az alábbiakat nyilatkozta:

"A kriptovaluta piacok összekapcsolása a fiat valuták piacával az európai régióban új gazdasági lehetőségeket nyit meg az európaiak számára, ezzel együtt lehetőségeket biztosít a Brexit miatt kialakult bizonytalan légkörben. A Binance Jersey-n keresztül szeretnénk áthidalni a kripto-fiat világ között húzódó szakadékokat, a platform indítása globális terjeszkedésünk egyik állomása, melynek célja a kriptovaluták szélesebb körű elfogadtatása."

A Binance Jersey az anyavállalattól függetlenül működő egység, mely az Egyesült Királyság és Franciaország között elterülő Jersey szigetét válaszotta székhelyéül. Státuszát nemzetközi szerződések szabályozzák, mely igen kedvező terep a kriptotőzsdéknek. 


További információk: www.cryptonomist.ch


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".