Elhalasztották az ETF-ekkel kapcsolatos döntést

2018.08.09

Bitcoin alapú ETF, azaz Tőzsdén Kereskedett Alap bevezetése iránti kérelem érkezett az Egyesült Államok Értékpapír-, és Tőzsdefelügyeletéhez, mellyel kapcsolatos döntést elhalasztották szeptember 30-ig.

A Felügyelet úgy határozott, hogy némileg hosszabb idő szükségeltetik a helyes döntés meghozatalához.

Az események alakulása kétségtelenül elkeserítette a Bitcoin támogatókat, akik abban reménykedtek, hogy pozitív fordulat következhet be a kérdésben. A piac természetesen reagált és az árfolyamok csökkentek.

A Felügyelet jelezte a döntés elnapolását, de egyben arra is utalt, hogy egy korábbi döntés sem kizárt.

"Ennek megfelelően szeptember 30-ra jelölték ki azt az időpontot, amikor a Bizottság vagy jóváhagyja vagy elutasítja a javasolt törvénymódosítást."

A kriptovaluta alapú ETF-ek ugyanazon módon kereskedhetők a tőzsdén, mint a cégek részvényei, mely így tömegek előtt nyithatja meg a kriptovaluta vásárlás lehetőségét. 


További információ: www.cryptobriefing.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.