Edenchain

2018.05.11

Az Edenchain ajánlata egy jövő generációs, okosszerződéseken alapuló blockchain platform vállalkozások számára az úgynevezett "programozható gazdaság" megvalósítására. A megfogható és megfoghatatlan (eszmei értékkel bíró) vagyon és érték tőkésítése, biztonságos, gyors és átlátható kereskedelme az Eden tőzsdei platformnak köszönhetően.

Az Edenchain az alábbi előnyöket kínálja felhasználóinak:

  • biztonságos átjárhatóság az on-chain és off-chain szolgáltatások között
  • nagy teljesítményt
  • megfizethető és ésszerű árakat az okosszerződések végrehajtására
  • vagyon tokenizálását
  • ICO platform működtetését

A cég még az ICO indulása előtt jelentkezett MVP-vel, azaz a minimálisan működőképes termékkel, mely a cég és a mögötte álló csapat megbízhatóságát jelzi. A csapat, mint minden projekt esetében kulcsfontosságú.

Jelenleg nem létezik olyan platform, amely közvetítőként szolgálhat a vállalkozások és magánszemélyek számára az immateriális javak hasznosításához. A tervezett rendszer másodpercenként akár 1000 tranzakciót is képes lebonyolítani, ami már megközelíti a bankkártya rendszerek híresen magas tranzakció lebonyolítási képességét.

Az Edenchain lehetővé teszi a multifunkcionális használhatóságot, és egyensúlyt teremt az zárt és publikus blokkhálózatok között. Nem valószínű, hogy a vállalkozások elfogadják üzleti adataik nyilvános blokkláncon történő tárolását, attól tartva, hogy az versenytársaikhoz juthat. Az engedélyezett blokkhálózat viszont bizonyos decentralizációval rendelkezik, így eldönthető hogy mely adatok kerülnek ki a publikus hálózatra és melyek azok, amik csak a zárt hálózaton keresztül érhetők el.

A token értékesítés során elérni kívánt összeg: 24 millió dollár

Ára: 1 EDN=0,06 USD

Az előértékesítés A szakaszában adott bónusz 20%, B szakaszban 10%

A tokenekek felhasználhatók tranzakciós díjak fizetésére, tőzsdei kereskedési díjak kiegyenlítésére.2018. május 17-én 17 órakor veszi kezdetét a Stop-Loss Manager®, egy vadiúj tőzsdei árfolyam figyelő platform hazai premierje.

"Segít, hogy játékban maradj!"

Vedd meg jegyedet elővételben  az A38.hu oldalán


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!