Dragon INC.

2018.03.05

A Dragon alacsony költségű, átlátható alternatív pénzügyi mechanizmus, a szerencsejáték iparág megreformálására a blockchain technológia felhasználásával. A platform coinja a Dragon coin, mely decentralizált valutaként funkcionál a kaszinók és játékosok számára egyaránt.

Már a kezdeti szakaszban hatalmas sikernek bizonyult a projekt, intézményi befektetők hozzájárulásának köszönhetően gyűjtöttek 265 millió dollárt, az előjegyzés utáni egyenleg már 320 millió dollár. Még 10 napig jegyezhető itt.

Működési folyamata:

  • A DRG token megvásárlása a tőzsdén: a játékos megvásárolja a DRG tokent valamely kriptovaluta tőzsdén.
  • Átváltás DGC-re: majd átváltja azt DGC-re azaz Dragon Global Chips-re a partner kaszinókban és felhasználja a tokent a játék során.
  • Nyeremények: a játékosnak kifizetett nyeremények szintén DGC-ben történnek, amely visszaváltható DRG tokenre, egy teljesen más kriptovalutára vagy akár kérhető a FIAT valutában való kifizetés is.
  • A visszavásárolt DRG tokent megsemmisítik.

"Egy olyan vállalkozást építünk, amelynek legfőbb célja az emberek és a kaszinók közötti kapcsolat fejlesztése. Az átláthatóság, a megbízhatóság fontos szerepet játszanak ennek elérésében és a blockchain technológia hozzájárul a tökéletes kivitelezéshez." - Chris Ahmad, Dragon INC. Ügyvezetője

CoinBroker véleménye:

"Mindezek ellenére csak óvatosan gondolkozzon bárki is a projektben. Vannak olyan árulkodó jelek, amik miatt valamiért nem gondolom annyira tökéletesnek, mint ahogy elsőre látszik. Ilyen például a videó letöltések és vélemények számának aránytalansága, továbbá az ICO jegyzés oldalán lévő videó alacsony nézettségi száma sem értelmezhető számomra. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!

Következő Meetup-unkat 2018. március 13-án tartjuk az A38 Hajón, melyre jegyet az A38 oldalán vásárolhatsz.

Téma: Tőzsdepszichológia alkalmazása, mik lehetnek a 2018. év vezető kriptovalutái