Deloitte blockchain partnerségi megállapodás

2018.11.06

A Deloitte partnerségi megállapodást kötött az Attest startup céggel blockchain alapon működő, személyazonosság-kezelő rendszer létrehozására.

A 2018-ban alakult, Chichagoban működő startup cég személyazonosság menedzsmenttel foglalkozik. A csapat olyan szolgáltatással állt elő, mely lehetővé teszi a fogyasztók, a cégek és a kormányzatok számára, hogy biztonságos tranzakciókat bonyolítsanak le egy megosztott személyazonosság-kezelő platformon.

A platform kényelmes és biztonságos szolgáltatást kínál a kormányzatoknak alacsony, szinte nulla költséggel, a fogyasztók teljes ellenőrzéssel rendelkeznek digitális lábnyomuk és személyes adataik felett. A vállalkozások pedig még inkább elnyerhetik a fogyasztók bizalmát.

CoinBroker:

"Egy ilyen megoldás 100%-ban megfelel majd a szigorú GDPR adatvédelmi szabályoknak, miközben teljes kontrollt biztosít a felhasználók számára adataik rendelkezésével kapcsolatban. Ki gondolta volna, hogy a GDPR a blokklánc technológia elősegítője lesz?"

Az Attest felhasználó-központú digitális platformja két részből áll:

Attest Wallet: egy olyan fogyasztói applikáció, mely biztonságos és hatékony lehetőséget kínál a fogyasztóknak, hogy kezeljék és megosszák személyes adataikat a kormányzattal és a vállalkozásokkal.

Attest Enterprise: felhasználó-központú személyazonosság kezelő eszköz a kormányzat és a vállalkozások számára, mely teljes körű és hatékony hitelesítési, meghatalmazási és engedélyezési eszközöket foglal magában.


Wendy Henry Deloitte Consulting ügyvezetője hangsúlyozta:

"A kormányzat személyazonosság ellenőrzési infrastruktúrája és a biztonság és a magánélet védelmére tervezett platform kombinációja hatalmas értéket jelenthet mind a polgárok, mind a vállalkozások számára. Megvan benne a lehetőség, hogy csökkentse a költségeket és a kockázatokat szinte minden iparágban, miközben az állampolgároknak is magasabb fokú biztonságot és személyes adataik védelmét kínálja."

További információ: www.cointelegraph.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.