DADI ICO

2018.01.23

A felhő alapú szolgáltatások új korszaka, a blockchain technológia támogatásával. A DADI egy globális, decentralizált felhő alapú platform, melynek fókuszában webes szolgáltatások nyújtása áll, digitális termékek létrehozására. 

A DADI használatával nincsen olyan hatóság, mely szabályozza a számítástechnikai erőforrások elosztását. A platform költséghatékony fog computing modellen alapszik, egy centralizált felhő struktúra helyett. A fog computing lényege, hogy az erőforrások elosztása a leglogikusabb és leghatékonyabb módon történik. Többé nincs arra szükség, hogy előre fizessünk egy privát vagy monopol helyzetben lévő számítástechnikai platformnak (Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud).

Minden cég, amely a webet használja, megkapja annak a lehetőségét, hogy a DADI platformot használja egy ma még elképzelhetetlen áron. Sőt mi több, minden Internet használó passzív jövedelmet generálhat a DADI használatával úgy, hogy bérbeadásra ajánlja számítástechnikai erőforrásait.

Bármely eszköz - okostelefontól a szuperszámítógépekig - csatlakozhat a hálózatra és eladhatja számítástechnikai erőforrásait. A tranzakció másik végén a platform használói előnyt kovácsolhatnak az alacsonyabb költségekből, a biztonságból, rugalmasságból.

A DADI a szektor radikális átalakítását képviseli. Legfőbb küldetése, hogy fenntartsa az internet alapító elveit azáltal, hogy demokratizálja a számítástechnikai erőforrásokat.

A DADI platform tokene a DADI. 

A token lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok részt vegyenek a hálózat működésében és a platform használatáért is fizethetünk vele.

Előjegyzésre január 22-28-ig van lehetőség itt.

1DADI=0,4USD

A jegyzési lehetőség 30 napig tart, január 29-től 1DADI=0,5USD.


További információ: dadi.cloud


Ha szeretnél többet tudni az ICO-król vagy meg szeretnéd tanulni, hogyan tudsz vásárolni, akkor gyere el február 1-jén tartandó Workshopomra, amit az A38 Hajón tartok. Jegyet az A38 Hajó weboldalán tudsz venni.

Maximum létszám 50 fő.

Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2200-an csatlakoztak.