Credits ICO

2018.03.15

A Credits ICO végre megmutatta hogyan lehet 17 óra alatt 20 millió dollárt gyűjteni, majd 2 héten belül bevezetni a tőzsdére, még ha kis tőzsdékről is van szó. Aktuális tőkeértéke meghaladja a 70 millió dollárt.CoinBroker: 

"Az ICO befektetéseknél megpróbálom minél előbb kihozni a befektetett tőkét és visszaforgatni azt újabb ICO-k vásárlásába. Ezt 500%-nyereség szinten teszem meg, dollárban számolva eladok annyit a vásárolt token-ből, hogy fedezze a vásárláskori Ethereum dollárban számított értékét. Majd 1000%-os szinten eladom a portfólió 5%-át, 5000%-os szinten 10%-át, melyek felét a jegyzési alapba visszaforgatom, másik felét kihozom a rendszerből, ügyelve a költségekre visszaváltom USD-be vagy EUR-ba. Így gondoskodom arról, hogy kivegyek pénzt a rendszerből. Majd a maradék elemeket 2-3 év múlva fogom csak mozgatni, értékelni."

A Credits az Ethereum rendszeren kibocsátott ERC20 típusú token. A Credits egy nyílt blockchain platform autonóm okosszerződésekkel és saját kriptovalutával. A platform célja, hogy olyan szolgáltatásokat hozzon létre, melyek "önvégrehajtó" okosszerződéseket használnak. A platform több mint 1 millió tranzakció végrehajtására képes másodpercenként, tranzakciós sebessége 0,01 másodperc, tranzakciós díjai minimálisak, melynek köszönhetően más rendelkezésre álló blockchain-ekhez képest hatalmas potenciál rejtőzik benne.


ICO

Az ICO projekt február 17-én indult és 17 óra elteltével össze is gyűjtötte a szükséges 20 millió dollárt. Az ICO projekt kapcsán az alapítókkal készült egy interjú.

Mi a benyomásod a Credits ICO-val kapcsolatban?

Igor Chugunov - CREDITS ügyvezető és alapító: Az ICO ahhoz hasonlítható, mintha meg szeretnénk mászni a Mount Everestet. Nagyon hosszú előkészítést igényel, a kockázatok és lehetséges hibák vizsgálatát, de még így is lehetetlen mindenre felkészülni. Az előjegyzés során 3 millió dollárt sikerült gyűjteni és ezzel elkönyvelhettünk egy kisebb győzelmet. Az ICO során pedig 17 óra alatt gyűlt össze 20 millió dollár, mely egyértelműen azt mutatja, hogy jó úton járunk és az emberek hisznek bennünk és a projektben.

Evgeny Butyaev, társalapító: Az ICO során körülbelül 20 ezer tranzakció történt 15 ezer címről, vagyis körülbelül 15 ezer ember járult hozzá az ICO sikeréhez és vált Credit token tulajdonossá. Az átlagos vásárlási érték 10 ETH. A cél nem az volt, hogy minél előbb elérjük a vágyott összeget, hanem, hogy minél több résztvevőt vonjunk be.


Beavatnál a részletekbe?

Igor Chugunov: Amikor arról kérdeznek, hogy milyen volt az ICO, mindig azt válaszolom, hogy nagy kihívást jelentett, de ezzel együtt érdekes is volt. Számos problémával találtuk magunkat szembe. Az ICO során elég sok csalással kapcsolatos tevékenységre derült fény. A csalók - magukat Credit adminisztrátornak vagy a csapat tagjának kiadva - áloldalakat és címeket hoztak létre. Elképesztő mennyien próbálkoztak ezzel. Mindemellett ez azt is bizonyítja, hogy mások is látnak fantáziát a projektben és sokaknak felkeltette az érdeklődését.

Evgeny Butyaev: Rengeteg visszajelzést kaptunk a fejlesztőktől is. Nem ment minden simán, de megpróbáltuk legjobb tudásunk szerint kiküszöbölni a gyenge pontokat és ezzel egy magas minőségű terméket létrehozni.


Milyen tanácsot adnál azoknak, akik belevágnának egy ICO projektbe?

Igor Chugunov: Nem létezik ideális ICO stratégia, bár van két fontos tényező: egy nagyszerű csapat és a megfelelő célok meghatározása. A csapatunk minden tagja maximálisan beleadott mindent, hogy elérhessük közös célunkat és nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki részt vett ebben.

Evgeny Butyaev: Nagyon fontos a közösség bevonása, hatalmas támogatást nyújtottak nekünk a szakértőink, elláttak tanácsokkal és a megfelelő irányba tereltek minket. 

A Credits árfolyamát a coinmarketcap oldalán követhetitek. A Credits-szel kapcsolatos információk a credits.com-on érhető el.


További információ: coinstelegram.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!