Covesting projekt

2018.06.15

Copy-trading platform a kriptovaluta piacon, ami azt jelenti, hogy lehetőséget biztosít egy kiválasztott befektető pozícióinak a követésére. P2P digitális menedzsment platform, kombinálva egy jól kiépített infrastruktúrával befektetők és kereskedők részére, átlátható, biztonságos és hatékony befektetői környezetet biztosít. 

A befektetők több száz tapasztalt kriptoszakember befektetéseit követhetik és hasonlíthatják össze a világ minden tájáról, másolhatják tranzakcióikat és ezáltal ők is profitra tehetnek szert.

A Covesting nevű Ethereum alapú tokennek, amely ICO szakaszban (lezárva: 2017.12.31) 18,75 M USD-t gyűjtött, a kibocsátás óta 60%-kal csökkent az árfolyama, ami inkább az egész kriptopiacot tükrözi és nem a projekt sikertelenségét.

Mérföldkőhöz érkezett a projekt, BÉTA szakaszban elindította kereskedési rendszerét. A BÉTA nyilvános és már elérhető. A platform jellemzői és a korai használatból adódó előnyök:

- EU-alapú digitális tőzsde

- 90-nél is több kereskedhető digitális valuta

- közvetlen betétek (USD, EUR, GBP)

- banki szintű biztonság

- 24/7 vásárlói támogatás

"Érdemes követni az árfolyamát, mert ha működőképesnek bizonyul a platform, akkor komoly lehetőséget rejt magában."

Az alábbi videóban jobban is megismerhetjük a platformot: 


Hazai pálya

Pataki Gábor hozzátette, hogy a Covesting-nek egyébként a hazai piacon van egy komoly versenytársa. A Stop-Loss Manager névre keresztelt - hazai szakemberek által fejlesztett - tőzsdei árfolyamfigyelő és menedzser szoftver, amely jelenleg a Binance és Bitstamp tőzsdéken használható.

Előrehaladott tárgyalásokat folytatunk hazai brókercégekkel, részvénykereskedelem kapcsán is.

A Stop-Loss Manager egy júniusi sajtóközleménye szerint, szeptembertől a tőzsdeguruk követését is beépíti szolgáltatásai közé. Bővebb info: www.stoplossmanager.com További információ: icodrops.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!