Cégek is vehetnek kriptovalutákat a Wirex-en

2020.02.07

Aki rendelkezik némi kriptovalutával, biztosan elgondolkodott már azon, hogy a mindennapokban hogyan is tudná azt felhasználni. Éppen emiatt nem meglepő, hogy a hagyományos bankkártyák mellett egyre inkább keresetté és népszerűvé válnak a kripto fedezetű bankkártyák. Jó példa erre a Wirex prepaid kártyája, mely feltölthető banki utalással, hitelkártyával vagy kriptovaluta átváltással, majd a hagyományos bankkártyákhoz hasonlóan használható az elfogadóhelyek bármelyikén, ezáltal leegyszerűsödik a kriptovaluták felhasználása.

Mindamellett, hogy egyre inkább növekszik az elfogadóhelyek száma, a Wirex kártya másik nagy előnye az alacsony havi díja (1,2 EUR) és az ingyenes utalási lehetőségek (ingyenes kriptopénz küldés a kártyára, ingyenes nemzetközi váltás)

A Wirex kártya lehetőséget biztosít arra is, hogy fiat pénz mellett kriptopénzt vásároljunk vagy éppen tároljunk rajta, amit akár el is költhetünk egy üzletben, egy étteremben, a plázákban vagy akár online vásárlásnál. A támogatott kriptovaluták közé tartozik a Bitcoin, az Ethereum, vagy a Litecoin, melyek bármikor átkonvertálhatók valósan elkölthető fiat pénzzé a Wirex mobil alkalmazásán keresztül.

Nagyszerűsége miatt kiváló útitárs lehet bárhol a világon, több mint 54 millió Visa elfogadóhelyen használható. Mindemellett pedig nemcsak magánszemélyek, hanem cégek is élhetnek e lehetőséggel.